SAD gazi: / Bryant za pola minute 'utrpao' tri trice!

Košarkaši Sjedinjenih Američkih Država posljednji su polufinalist olimpijskog turnira u Londonu. Dream Team je slomio borbene Australce, slavivši na kraju 119:86.

9.8.2012.
9:49
VOYO logo

Australija je na početku susreta gotovo pa savršen parirala Amerikancima. Rezultat je bio izjednačen sve do 5. minute prve četvrtine kada se SAD serijom 7-0 odvojio i više nije dopuštao Australcima ozbiljnije rezultatsko približavanje. No, Australci su do posljednje četvrtine bili uvijek 'tu negdje'. Na neloših 12 koševa razlike je SAD držao Klokane sve do posljednje četvrtine, a onda je u minutu i pol četvrte dionice, serijom Kobea Bryanta od četiri vezane trice, pobjegao na 20 plus i više se nije osvrtao. Jedan od najboljih igrača svih vremena, Bryant, je u spomenutoj seriji vezao tri trice u svega 31 sekundu igre! Razlika se na kraju zaustavila na +33 (119:86).

http://www.youtube.com/embed/hRAN7iBYk3A Istaknimo i učinak novog vođe američkog Dream TeamaLeBrona Jamesa. Košarkaš Miami Heata ostvario je triple-double za 30 minuta provedenih na parketu. James je ubacio 11 poena, uhvatio 14 lopti pod obručima, te upisao 11 asistencija. Kod Australaca vrijedi istaknuti učinak Patricka Millsa, člana San Antonio Spursa, koji je ubacio 26 poena i šest puta skočio za loptu. SAD će u polufinalu olimpijskog turnira igrati protiv Argentine, momčadi koju je u posljednjem kolu natjecanja po skupinama, prije svega tri dana, pobijedio 126:97. Susreti polufinala na rasporedu su 10. kolovoza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rusija - Litva 83:74 Španjolska - Francuska 66:59 Argentina - Brazil 82:77 SAD - Australija 119:86

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo