Novi povratak: Aco Petrović se vratio u Cibonu!

Aleksandar Petrović opet je u Ciboni, ali ovog puta ne kao trener, već je legendarni Aco novi sportski direktor aktualnog prvaka regionalne ABA lige.

4.8.2014.
20:02
VOYO logo

"Moram priznati da mi je jako drago što nam se u klub vratio Aco. Siguran sam da svojom sposobnošću i iskustvom može puno pomoći u teškom periodu koji je pred nama. Već se osjeća nova doza optimizma pa sam uvjeren da će se tako brzo vidjeti i prvi pomaci na bolje", rekao je direktor kluba Domagoj Čavlović.

Aleksandar Petrović je prihvatio tako poziv gradonačelnika Milana Bandića te će od sada sudjelovati u radu kluba u trećoj ulozi. Prvo je bio igrač, pa trener i sada sportski dirketor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Unatoč teškoj situacija oko KK Cibona, nisu vremena za uzmicanje. U dogovoru s gradonačelnikom odlučio sam se prihvatit posla oko riješavanja situacije u kojoj se klub nalazi te sam spreman uložiti svu svoju energiju i znanje u rijesavanja Ciboninih trenutnih problema," rekao je Aleksandar Petrović kojem je posljednji trenerski posao bio na klupi Lietuvos Rytasa, a uspješno je vodio i košarkašku reprezentaciju BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo