Hrvatska reprezentacija bila 'kanta za napucavanje'

Hrvatska seniorska muška košarkaška reprezentacija završila je nastup na Adecco kupu u ljubljanskoj dvorani Stožice na posljednjem, četvrtom mjestu sa sva tri poraza...

6.8.2012.
9:30
VOYO logo

U ogledu 3. kola, bolji od odabranika Jasmina Repeše bili su košarkaši Bosne i Hercegovine sa 78:68. Nakon što je Hrvatska na poluvremenu vodila s 31:29, selekcija BiH, koju vodi hrvatski stručnjak Aco Petrović, pobjedu je osigurala u drugom poluvremenu.

Damir Markota bio je prvo ime hrvatske reprezentacije u ovoj utakmici sa 17 koševa. Gađao je 5-5 za dva poena, te 2-3 za tricu, a dodao je i šest skokova. Roko-Leni Ukić (5 skokova) i Fran Pilepić dodali su po 10 koševa u našoj reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U pobjedničkoj selekciji je Mirza Teletović s 25 koševa bio prvo ime utakmice, iako ga šut nije najbolje služio, Gađao je 6-17 za dva poena i 3-8 trice. Nihad Đedović dodao je 23 koša i 7 skokova.

Srbija je pobjedom protiv Slovenije 80:75 osvojila ovaj turnir, na kojem su sudjelovale reprezentacija zemalja iz bivše Jugoslavije, sa sve tri pobjede. Nemanja Nedović predvodio je Srbiju sa 15 koševa, a Zoran Dragić Sloveniju s 18.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bosna i Hercegovina je druga s omjerom 2-1, a Slovenija treća s jednom.

Srpski reprezentativac Miloš Teodosić izabran je za najkorisnijeg igrača turnira. U najbolju petorku uvršten je i jedan naš reprezentativac, Roko-Leni Ukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo