ACO PETROVIĆ SASUO PALJBU PO RAĐI: / Ovakvo nešto se ne pamti, situacija je izmakla kontroli

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Nastavljaju se lomiti koplja oko razloga neuspjeha Hrvatske u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u košarci

5.3.2019.
17:37
Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska košarkaška reprezentacija nije uspjela ostvariti plasman na SP u Kini koje će se igrati u kolovozu. Hrvatska je u ovim kvalifikacijama izgubila dva puta od Poljske, gubila je od Mađarske, Rumunjske i Nizozemske. Dokaz je to da je reprezentacija dotaknula samo dno, a o svemu se oglasio i Aleksandar Petrović, bivši izbornik Hrvatske.

''Stručni savjet kao takav ne postoji. Postoji samo predsjednik Stručnog savjeta koji gotovo autonomno donosi sve odluke. Radi se o Dini Rađi. On mi je svojevremeno rekao: 'OK, ti si taj''',rekao je Aco pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Instalirao je Skelina, nakon početna dva prozora brzo ga je maknuo pa instalirao Anzulovića. Nakon što Anzulović podnese izvještaj, odnosno nakon što se vidi hoće li Cedevita igrati Euroligu ili ne, Anzulović će dobiti otkaz i netko novi, čitajte između redaka, će dobiti u ruke reprezentaciju Hrvatske'', rekao je trenutni izbornik Brazila.

Otvorio paljbu

''Tri zadnje Rađine odluke su pogrešne. Tri od tri, nakon što je prethodno 10 godina devastirao Split, više nema dovoljno kvalitetnih referenci da radi taj posao koji ovog trenutka obavlja'', istaknuo je pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Red, rad i disciplina, to je govorio Rađa. Taj isti Rađa koji se 98' za kvalifikacijsku utakmicu u Slavonskom brodu pripremao tako što je spavao u hotelu s pet zvjezdica u Zagrebu te svaki dan autom išao na trening. Je li to red rad i disciplina?'', zaključio je Aco.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo