ACO PETROVIĆ PREGAZIO CRNOGORCE I POTVRDIO VRH SKUPINE: / Giannis se probudio i razbio Novozelanđane

Image
Foto: Profimedia

Valja spomenuti i odlične Čehe koji su u izravnom dvoboju za prolazak u drugi krug razbili Tursku, istu onu momčad koja je Amerikance namučila u produžecima

5.9.2019.
16:55
Profimedia
VOYO logo

Nakon što je brazilski izbornik Aco Petrović u maestralnoj utakmici srušio MVP-a NBA lige Giannisa Antetokounmpa, grčki bog košarke iskalio se na Novom Zelandu u posljednjoj utakmici grupne faze Svjetskog prvenstva.

Grčka je u vatrenoj utakmici slavila 103:97 te tako osigurala drugo mjesto u skupini iza Brazilaca, a letjeli su upravo na krilima Giannisa koji je zabio 24 poena te upisao deset skokova i šest asistencija. Najefikasniji Novozelanđanin bio je Corey Webster s 31 poenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aco Petrović sa svojim Brazilcima bio je uvjerljiv protiv Crne Gore. Dominirale su Carioce kroz cijeli susret i zasluženo slavile s 84:73. Najbolji je u redovima Brazila bio Marcelinho Huertas sa 16 poena i šest asistencija, dok je Needham kod Crne Gore zabio jednako toliko poena, ali uz deset asistencija. Petrović je ovom pobjedom osigurao prvo mjesto u skupini.

Image
HRABRA TVRDNJA PROSLAVLJENOG HR KOŠARKAŠA: /

'Amerikanci neće osvojiti zlato, a znam tko može otići do kraja'

Image
HRABRA TVRDNJA PROSLAVLJENOG HR KOŠARKAŠA: /

'Amerikanci neće osvojiti zlato, a znam tko može otići do kraja'

Leteći Česi

U vjerojatno najzanimljivijoj utakmici dana Australija je s 87:82 pobijedila Litvu i tako se popela na prvo mjesto skupine H. Australci su još uvijek bez poraza i ulaze kao legitimni "dark horse" u nastavak natjecanja. Protiv Litve ih je predvodio Paddy Mills s 23 poena, a sjajnu rolu odradio je i Aaron Baynes s 21 poenom i 13 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valja spomenuti i odlične Čehe koji su u izravnom dvoboju za prolazak u drugi krug razbili Tursku, istu onu momčad koja je Amerikance namučila u produžecima. Čehe su predvodili Hruban i Balvin s kombiniranih 35 poena, dok je Cedi Osman bio usamljen kod Turaka sa 24 poena.

Nando De Colo i Rudy Gobert pobrinuli su se da Francuzi upišu treću pobjedu od tri utakmice. Dominikanska Republika stradala je 90:56, ali prošla u daljnju fazu natjecanja. Amerikanci su također razbili nedoraslu momčad Japana. rezultat je bio 98:45, a najbolji je u redovima krnjeg Dream Teama bio Jaylen Brown s 20 poena na koje je dodao i sedam skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjetsko prvenstvo u košarci, rezultati

Kanada - Senegal 82:60 Brazil - Crna Gora 84:73 Njemačka - Jordan 96:62 Turska - Češka 76:91 Litva - Australija 82:87 Grčka - Novi Zeland 103:97 Dominikanska Republika - Francuska 56:90 SAD - Japan 98:45

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo