KORAK BLIŽE OI: / Radoš brončana u Turskoj!

Image
Foto: Pixsell, Daniel Kasap

Hrvatska reprezentativka u taekwondou, Iva Radoš osvojila je brončano odličje u kategoriji preko 67 kilograma na drugom "Grand prix" turniru sezone u turskom Samsunu, te tako zaradila 14.

18.9.2015.
19:43
Pixsell, Daniel Kasap
VOYO logo

Brončanim odličjem Radoš je popravila i svoje izglede za plasman u Meksiko na finalni "Grand prix" gdje je u igri veliki broj bodova i gdje će se dijeliti konačne vize za Olimpijske igre. Nakon europskog zlata, svjetske bronce kao i one na Europskim igrama, Radoš je nastavila nizati medalje, no želi li put Brazila morat će napraviti dodatni iskorak i popeti se na najvišu stepenicu pobjedničkog postolja na sljedećim taekwondo smotrama, ponajprije sredinom listopada u Manchesteru na trećem "grand prixu" sezone.

Za pomak s trenutno devetog mjesta i ulazak među osam boraca u svojoj kategoriji Radoš će u Manchesteru morati barem do finala, ako ne i do zlata, a tek tada bi se smjelo početi sanjati i o plasmanu u Rio. O izjednačenosti boraca najbolje govori da je Radoš u Turskoj prve dvije borbe slavila na zlatni bod, treću pobjedu je upisala rezultatom 2-0 da bi u polufinalu izgubila od aktualne svjetske prvakinje Biance Walkden sa 3-6.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvog dana na tatami je izašla još jedna članica Metalca, Marina Sumić, ali je porazom u prvom kolu kategorije do 67 kilograma ostala na 17. mjestu i samo 4.23 boda isto kao i Vedran Golec. U subotu drugog dana natjecanja borit će se vodeća svjetska taekwondoašica kategorije do 49 kilograma Lucija Zaninović dok u nedjelju u borbu ulaze Ana Zaninović, Filip Grgić i Martina Zubčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo