KONTROVERZNI NOGOMETAŠ POTVRDIO NAGAĐANJA: / `Nažalost neću ići na Europsko prvenstvo`

Image
Foto: AFP/PHILIPPE MERLE

Francuski napadač Karim Benzema u srijedu je na Twitteru objavio kako definitvno neće biti član nogometne reprezentacije koje se ove godine održava u njegovoj domovini.

13.4.2016.
18:38
AFP/PHILIPPE MERLE
VOYO logo

Benzema je na Twittteru napisao: "Na veliku moju žalost i žalost svih koji su me podržavali, neću biti dio reprezentacije na Europskom prvenstvu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Benzema je pod sumnjom da je bio dio skupine koja je ucjenjivala drugog francuskog nogometaša Mathieua Valbuenu kompromitirajućom snimkom seksualnog odnosa. Iako je Benzema to odlučno demantirao i tvrdio da je samo nastojao pomoći Valbueni kao određena vrsta posrednika između ucjenjivača i nogometaša, protiv njega je ipak podignuta optužnica, a sud mu je između ostaloga svojedobno zabranio kontakt s veznjakom Lyona. Ta zabrana je ovaj tjedan ukinuta, ali to nije označilo Benzemin povratak u reprezentaciju za Euro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuski nogometni savez (FFF) je, pak, u prosincu suspendirao Benzemu zbog njegove umiješanosti u slučaj. Iako dvojica reprezentativaca sada mogu slobodno komunicirati, to nije promijenilo njegov status.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Benzemin izostanak s Eura velik je udarac za francuske ambicije jer je taj nogometaš Real Madrida prije ovog skandala bio prvi napadač svoje reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo