KONAČNO JE GOTOVA SAPUNICA S NJEGOVIM ODLASKOM IZ JUVENTUSA: / Mario Mandžukić potpisao za novi klub

Image
Foto: Profimedia, AFP

Nakon silnih priča o transferu u Manchester United, Borussiju Dortmund i još pokoji klub “lige petice”, Mandžukić je otišao u Katar

24.12.2019.
17:49
Profimedia, AFP
VOYO logo

Hrvatski napadač Mario Mandžukić potpisao je za katarski klub Al-Duhail.

Iako su se pojavile glasine da je Mandži propao transfer u Katar, očito su to bile lažne informacije jer je službeno objavljeno da je nekadašnji as Vatrenih potpisao ugovor za svoj novi klub do ljeta 2021. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SVE SU KRIVO PROTUMAČILI? /

Mandžukićev transfer u Katar nije propao. Evo zašto se morao hitno vratiti

Image
SVE SU KRIVO PROTUMAČILI? /

Mandžukićev transfer u Katar nije propao. Evo zašto se morao hitno vratiti

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velika plaća

Prema nepotvrđenim informacijama Mandžukić bi u vodećoj momčadi katarske lige trebao zarađivati oko osam milijuna eura po sezoni, odnosno 12 milijuna za sezonu i pol, dok će Juventus na ime odštete zaraditi 5,5 milijuna eura.

Dolazi u klub koji je ustanovljen 2009. godine, u deset godina postojanja šest puta je osvojio naslov prvaka Katara i tri trofeja pobjednika kup natjecanja. U Azijskoj ligi prvaka klub je u tri navrata (2013., 2015. i 2018.) stigao do četvrtfinala Azijske lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aktualni trener Al-Duhaila je 44-godišnji Portugalac RuiFaria, a od igrača koji nemaju katarsko državljanstvo u momčadi su bivši kapetan marokanske reprezentacije i Mandžukićev suigrač iz Juventusa Medhi Benatia, brazilski napadač s belgijskom putovnicom EdmilsonJunior, irački središnji napadač MohanadAli i Tunižanin YoussefMsakni koji igra na lijevoj strani napada.

Nagađalo se da ostaje u Europi

Mandžukić je u Juventus stigao 2015. godine te tamo bio vrlo bitna karika za vrijeme Allegrija, ali je njegova uloga dolaskom novog trenera Maurizija Sarrija maksimalno degradirana tek u promatračku. Sarri ga je odavno “otkantao”, a ove sezone nije upisao niti jedan nastup. U svoje je četiri godine u Juventusu zabio 44 pogotka te se četiri puta okitio naslovom prvaka Italije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gotovo pola godine mučio se u Juventusu, nije igrao, nije niti trenirao sa suigračima, već su gotovo svi su zaboravili da postoji, osim eto navijača koji mu tu i tamo odaju počast nekom lijepom porukom ili transparentom.

Sada je preko noći, nakon silnih priča o transferu u Manchester United, Borussiju Dortmund i još pokoji klub “lige pet”, Mandžukić otišao u Katar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo