KONAČNO DOBRA VIJEST ZA HAJDUK: / DORH donio odluku koja će razveseliti Splićane

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1.12.2015.
17:17
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Protiv njega je, kako je poznato, prijavu podnio sudac BrunoMarić i to zbog vrijeđanja poslije derbija Hajduka i Dinama, koji se igrao u rujnu na Poljudu.

Verbalni i fizički napad

"U kaznenim prijavama je u bitnom navedeno da je osumnjičeni po završetku nogometne utakmice putem treće osobe zaprijetio nogometnom sucu kao i da je svojim agresivnim nastupom potaknuo publiku na nasilje usmjereno na podnositelja prijava, a svojim drskim ponašanjem na javnom mjestu podnositelja prijave doveo u ponižavajući položaj jer ga je omalovažio fizičkim i verbalnim napadom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz rezultata izvida proizlazi kako ne postoji osnovana sumnja da je osumnjičenik počinio kazneno djelo prijetnje i izazivanja nereda dok je kaznena prijava zbog nasilničkog ponašanja odbačena jer se prijavljenim ponašanjem okrivljenika ne ostvaruju bitna obilježja kaznenog djela nasilničkog ponašanja", stoji u priopćenju DORH-a.

Marićev zapisnik

U zapisniku nakon utakmice sudac Marić je napisao kako je Pavasović Visković došao do kućice četvrtog suca pa mu je između ostalog rekao: "J...m ti mater, smeće jedno, grbavac gubavi, kako ti nije neugodno".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćini su, prisjetimo se, bili ljuti na suca jer nije dosudio najtrožu kaznu nakon što je Dinamov branič FilipBenković igrao rukom u vlastitom 16-ercu, a u sudačkoj nadoknadi je dosudio penal za Dinamo, kojeg AngeloHenriquez nije uspio realizirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo