AMERIČKI NOVINAR OSTAO ZBUNJEN: / 'Tko je Steven Gerrard'?!

Image
Foto: Screenshot: You tube

U najmanju ruku neobična situacija dolazi nam iz Los Angelesa. Jedan novinar posjetio je trening LA Galaxija ali nije znao kako izgleda novopridošla zvijezda Steven Gerrard.

10.7.2015.
9:09
Screenshot: You tube
VOYO logo

Jedan od najvećih engleskih nogometaša koji je ikada kročio travnjacima Premierlige, ovoga ljeta odlučio je svoju karijeru nastaviti u američkom MSL-u. Tako je Gerrard napustio svoj voljeni Liverpool i potpisao ugovor na godinu i pol s LA Galaxijem.

35-godišnja legenda Redsa počela je trenirati sa svojim novim suigračima i jednog domaćeg novinara ostavila u zbunjujućoj situaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gledajući trening sa strane, novinar uopće nije znao tko je Steven Gerrard, a tko Robbie Keane. Pa je tako u trenutku istezanja igrača novinar pitao svog kolegu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Tko je Steven Gerrard'?!

"Znaš li možda kako izgleda Steven Gerrard"?!

Pitanje koje bi itekako iznenadilo nogometne obožavatelje diljem svijeta. Jer ipak, radi se o velikoj nogometnoj zvijezdi koja je obilježila engleski i europski nogomet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dotični novinar očito više zna o nekim drugim sportovima, ali zaista ne bi trebao pratiti nogomet. Barem ne ovaj europski, "normalni". O američkom nogometu vjerojatno sve zna...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo