UFC

ZVIJER NEĆE NAVIJATI ZA MIOČIĆA: ‘Nadam se da će Francis pobijediti, a onda ću ja doći na red i nokautirati ga’

Stipe Miočić 20. siječnja pokušat će u Bostonu i treći put obraniti naslov prvaka čime bi postao prvi u povijesti te promocije kojem je to pošlo za rukom.

Protivnik će mu biti Francis Ngannou, francusko-kamerunski udarač koji svojim nokautiama tjera protivnicma strah u kosti. Njihov kolega iz divizije, Derrick Lewis, uvjeren je da će taj dvoboj biti itekako zanimljiv, a i poprilično je siguran da je strelovit uspon Ngannoua potpomognut čelništvom UFC-a:

“Mislim da se radi o rasizmu. Gledajte, ja sam Amerikanac crne rase. On je iz Francuske. UFC se mora srediti i moraju meni pokazati više ljubavi. Prošao sam kroz mnogo više od njega”, rekao je Lewis, a prenosi Fight Site.

Želi borbu s Ngannouom

Sljedeći Lewisov protivnik je Marcin Tybura, a ukoliko pobjedi u tom meču, ‘Zvijer’ se nada kako bi on mogao biti sljedeći izazivač za naslov i kako će njegov sljedeći protivnik biti Ngannou:

“Smatram da će meč između Stipe i Francisa biti odličan. Stipe je ranije znao biti  uzdrman, a Francis zapravo nikada nije niti dobio ozbiljniji udaraca, tako da se radi o vrlo zanimljivom dvoboju. Ali nadam se da će Francis pobijediti, a onda ću ja doći na red i nokautirat ću Francisa. To je meč koji želim nakon ovog meča protiv Tybure koji mi slijedi. Nadam se da će sve proći dobro, ali da, ovo je meč koji želim.”

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr