ŽENSKI 'MUHAMMAD ALI' UNIŠTIO NAJVEĆU RIVALKU: / Pogledajte fantastični nokaut neuništive Norvežanke

Image
Foto: Screenshot: You Tube
25.10.2017.
13:30
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Norveška boksačica, protiv koje se borila i naša najbolja profi boksačica Ivana Habazin i izgubila meč za naslov prvakinje svijeta 2014. godine, slavila nokautom u 6. rundi. Cecilia Braekhus odolijevala je svim pokušajima Lauren. U šestoj rundi Norvežanka, koja u boksačkom svijetu zbog svoje superiornosti nosi naziv ženski "Muhammad Ali", minutu prije isteka runde, sjajnom je kombinacijom desni-lijevi kroše poslala Šveđanku na pod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LIJEPU BORKINJU UNAKAZILA ANONIMKA: Borilački svijet ostao je šokiran! ‘Izgleda kao da ju je vlak pregazio’

Sutkinja je odbrojavala Lauren i na kraju pustila borbu. Braekhus je krenila prema naprijed, Lauren se branila "double deckom", pristisnula je uz konopce, počela gromovito udarati, ali sutkinja je nakon toga procijenila kako je Mikaela Lauren nemoćna, kako se ne brani, dobiva udarce i borbu je prekinula.

Bila je to 32. profesionalna pobjeda za Braekhus u 37. godini života, ali i drugo slavlje protiv Lauren u karijeri. Vrijedi spomenuti kako su se ove dvije boksačice, naime, prvi puta srele još 2010. godine u njemačkom gradu Rostocku. I tada je Braekhus slavila nokautom što možete vidjeti u videu dolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo