Željko Mavrović iznenadio naciju i otkrio lošu vijest

Željku Mavroviću je puklo rebro tako da će se njegov povratak boksu, koji je izazvao veliki interes javnosti, morati odgoditi.

7.4.2013.
14:36
VOYO logo

Željko Mavrović se dugo sprema za svoj povratak u boksačke ringove i ovih dana je očekivao potvrdu borbe s Enadom Ličinom 27. travnja u Hamburgu, a u televizijskoj emisiji Nedjeljom u 2 je voditelju Aleksandru Stankoviću otkrio da se cijela priča zbog puknuća rebra mora odgoditi.

"Sada kada sjedim ovdje imam probadanja iznad lijevog bubrega. Mislio sam u prvom trenutku da je samo napuklo, no snimanja su pokazala da je puklo u potpunosti i s time se ne možeš igrati. Na svu sreću rebra relativno brzo zacjeljuju pa je relativno brzo moguće ući u ponovni trening, ali za ovaj datum i ove pripreme je definitivno završena priča", otkrio je Mavrović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko bi mogla trajati pauza?

"Desetak do 15 dana se mora umiriti rebro i sanirati taj dio. Nakon toga slijede nove pripreme koje traju dva i pol do tri mjeseca. To je nešto što ne možeš mimoići ako želiš odboksati kvalitetno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možete li stvari sagledati realno? Imate li motiva i dalje? Nije ovo mala stvar.

"To je pitanje koje ti odmah bljesne: 'Što ja to činim i je li moguće da se to meni događa?' Iduća stvar koja je u mojoj psihi je ta da se u ovom trenutku ne odlučuje ništa. Sad je previše boli, emocija i sad bih učinio nešto, donio neku odluku iz prkosa ili neke druge emocije. Ovo je trenutak kada prije svega treba proći kroz njega, sanirati stvar i onda mirne glave donijeti nove odluke. Siguran sam da ću tako i učiniti i da ću ponovo ući u trening. Koliko će moje tijelo dalje biti sposobno, vidjet ćemo. I prvi put sam rekao da ne znam do kuda će mi dopustiti. Dopustilo mi je ovaj put sve do pred sam meč. Vjerujem da je to rebro 'ciklo' na pripremama u Njemačkoj kada sam primio tri, četiri teža udarca. To je mjesto gdje ne bih smio primiti udarac. Tu mi visoki boksači nekada svojim stilom isprovociramo protivnika pa onda 'padne' udarac odostraga. Snimke su pokazale da postoji ožiljak od prije i da je ovo što se dogodilo u petak bilo presudno", izjavio je Mavrović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo