ŽELITE LI ZARADITI 10 000 DOLARA? / Nema problema, evo što morate učiniti

Image
Foto: AFP, Patrick McDermott

Verbalni rat između bivšeg boksačkog prvaka svijeta Floyda Mayweathera i najveće UFC zvijezde Conora McGregora dobio je novu dimenziju.

15.12.2016.
14:03
AFP, Patrick McDermott
VOYO logo

Naime, američki boksač je na svom Instagram profilu stavio video jedinog McGregorovog poraza u UFC-u od Nate Diaza i ponudio 10 000 dolara onome tko najbolje u svojem komentaru ismija Irca, odnosno, tko dodijeli, prema njemu, prikladni naziv/opis u komentaru ispod objave. Najbolju ideju Floyd namjerava nagraditi s 10 tisuća dolara, a pobjednika će objaviti u ponedjeljak, 19. prosinca, prenosi španjolski dnevni sportski list Marca.

NEPORAŽENI PRVAK POSLAO BRUTALNU PORUKU McGREGORU: ‘Sje*bat ću tog se*onju, dobro ga išamarati kad ga vidim!’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Mayweather i McGregor jedno drugome sve su poručili putem društvenih mreža, ali se čini kako to nije dosta i kako će se ovo njihovo međusobno prepucavanje nastaviti. Velika boksačka zvijezda i najpopularniji MMA borac današnjice već se duže vremena spominju kao potencijalni protivnici, no sve dok je Irac pod ugovorom UFC-a, ta se ideja čini teško izvedivom. Isto tako, u ovoj priči o njihovom meču spominju se i ogromni novci. No, ovog puta nije sve u ciframa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo