BRUTALNO

ZASTRAŠUJUĆA SCENA IZ UFC OKTOGONA: ‘Dva puta sam osjetio kako mu ruka puca’

UFC borac Damian Stasiak (skor 10-3 u MMA i 2-1 u UFC-u) ovog je vikenda pobijedio Daveya Granta (skor 10-3 MMA, 1-2 UFC)  na UFC 204 eventu koji je bio održan u Manchesteru.

Poljak Stasiak borac je kojeg je hrvatska publika imala prilike upoznati u borbi s Filipom Pejićem na UFC-ovoj prirebi u Zagrebu, a ovog je vikenda stigao do svoje druge pobjede u najpoznatijem svjetskom oktogonu. Stasiak je pobijedio Granta prisiljavanjem na predaju. Za Granta je kobna bila poluga na ruci u trećoj rundi borbe (3:56).

DESNI KROŠE SVE POKRENUO, LIJEVI ZAVRŠIO: Engleski UFC borac poslao ‘na spavanje’ svog protivnika

‘Da nije tapkao, znam da bi bilo gotovo’

David je čvrst. Dva puta sam osjetio kako mu ruka puca. Da nije tapkao, znam da bi bilo gotovo. Osjećam se dobro zbog načina na koji sam završio borbu”, izjavio je Stasiak nakon meča, prenosi njegove riječi poznati borilački site MMAJunkie.

PROMIJENIO MU FIZIČKI IZGLED: Izubijan, naotečen i krvav ipak obranio UFC naslov

Jaka MMA poljska scena

Stasiak je jedan od boraca koji se nalazi u središtu pozornosti poljske MMA koje doživljava pravu eksploziju. Najveće zvijezde poljske MMA scene su, uz spomenutog Stasiaka i Joanna Jedrzejczyk i top borac Karolina Kowalkiewicz, koje će se sudariti za pojas u UFC ovoj kategoriji slamka na nadolazećem UFC Fight Night 205 eventu.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr