OTVORILO SE

ZABORAVITE HRGOVIĆA I BABIĆA, NAŠ BOKSAČ ‘IZ SJENE’ IDE U MEČ ŽIVOTA: ‘Ako pobijedim, mogu razmišljati o svjetskoj tituli’

Buatsi je 14. boksač svijeta u poluteškoj kategoriji, dok je Hrvat na 155. mjestu, no neka vas to ne zavara

Hrvatski boksač u poluteškoj kategoriji Marko Čalić (11-0) imat će 4. listopada priliku života. Naime, sudjelovat će u glavnoj borbi večeri koji organizira Matchroom Boxing, a borit će se protiv Joshue Buatsija (12-0)

Buatsi je 14. boksač svijeta u poluteškoj kategoriji, dok je Hrvat na 155. mjestu, no neka vas to ne zavara. Čalić nije još upisao niti jedan poraz u profesionalnom boksu i ovom pobjedom ušao bi u 20 najboljih u svojoj kategoriji.

“Stvarno mi se ukazala odlična prilika. Ako pobijedim, to je to, onda sam i ja u TOP 20 i mogu razmišljati o napadu na svjetsku titulu”, rekao je Čalić u razgovoru za FightSite.

BOKSAČKI MEČ KOJI JE CIJELA HRVATSKA ČEKALA: Mandžukić i Hrgović stali u ring, evo kako je sve prošlo

Babić protiv Kennedyja

U istoj toj priredbi borit će se i “Divljak” Alen Babić koji će se boriti protiv Nialla Kennedyja, irskog boksača koji ima 13 pobjeda i jedan poraz u profesionalnoj karijeri.

“Mala zemlja, a samo u teškoj kategoriji imamo Filipa Hrgovića, Alena Babića, Agrona Smakićija i Petra Milasa. U poluteškoj smo tu Hrvoje Sep, mladi Leo Cvetković i ja. Svi nabrojani su kvalitetni i svaki može postići velike rezultate”, zaključio je Čalić.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr