STRAVIČNA OZLJEDA

VRLO UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE! Proslavljeni MMA borac ostao bez dijela prsta

Nadajući se kako će, kako to navodi mmafighting.com, uštedjeti nešto novca i možda pritom i naučiti nešto o načinu rada bunara, poznati je MMA borac Ed Herman doživio tešku ozljedu u utorak. Naime, otkinut mu je dio kažiprsta.

Odmah ovdje valja upozoriti da je ozljedu potvrdio objavom fotografija koje su toliko eksplicitne da ih ne želimo objaviti, ali, ukoliko ste toga baš željni možete ih pogledati ovdje i ovdje.

“Na kraju svakog dijela cijevi moraš dobro stisnuti posebnim odvijačem i odšarafiti taj dio da bi ga izvadio van. Zatim smo spajali dva komada cijevi u jedan. No, ja sam zbog nekog razloga požurio, a nisam shvatio da još uvijek sve cijevi nisu bile spojene u jednu. U jednom trenutku je cijev počela padati prema dnu bunara, a moji instinkti su mi rekli da je probam uhvatiti. Zbog samo meni znanog razloga. Kao da sam bih je mogao uhvatiti, kao da sam toliko snažan. Cijev je jednostavno usisala moju ruku prema dnu. A prije nego što sam pustio, uhvatila je vrh mog prsta i doslovno ga otkinula. Srećom sam uspio pustiti barem približno na vrijeme jer bi mi otkinulo sve prste. Nekako je na kraju ispalo da sam imao sreće”, prenosi Fightsite riječi borca poluteške kategorije.

Sam Herman vjeruje da karijera time nije dovedena u pitanje.

“Ne vjerujem. To je samo centimetar i pol prsta. Možda će mi malo nedostajati kod primanja protivnika, kada hvatam zglob ili slično. Sada imam samo tri prsta za taj grip. Vjerujem da će liječnici uspjeti to srediti i da ne bih trebao imati većih problema.”

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr