[VIDEO] AUTSAJDER NOKAUTIRAO STRAŠNOG NIGERIJCA: / Pogledajte trenutak koji je zgrozio javnost

Image
Foto: Screenshot: You Tube

'Tri udarca lijevom napravili su posao'

13.6.2019.
13:53
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Boks je uistinu fantastičan i brutalan sport. Vidjeli smo i koliko u nedavnom meču za naslov prvaka svijeta između novog teškaškog prvaka Andyja Ruyza Jr. (29.) i dotadašnjeg vlasnika triju pojasa (WBA - Super, WBO, IBF) Anthonyja Joshue, u kojem je Meksikanac iz Kalifornije prekidom uzeo titule i tako kreirao jednu od najvećih senzacija u povijesti boksa.

Image
[VIDEO] POVRATNIČKI NOKAUT GOLOVKINA KOJI JE DIGAO NEW YORK NA NOGE: /

Kanađanin nije znao gdje je nakon strašnog krošea

Image
[VIDEO] POVRATNIČKI NOKAUT GOLOVKINA KOJI JE DIGAO NEW YORK NA NOGE: /

Kanađanin nije znao gdje je nakon strašnog krošea

No, boksačka javnost nedavno je svjedočila nečem fantastičnom. Naime, pretprošlog vikenda održan je meč na "PBC on FOX" eventu, u kojem je prvi poraz u karijeri doživio favorizirani nigerijski teškaš, Onoriode Ehwarieme. Radi se o događaju održanom u San Jacintu, u Kaliforniji, koji je predvodio meč Huga Centena Jr. i Williea Monroea Jr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na istom programu svoj je američki debi trebao odraditi najveći afrički teškaški potencijal. Onoriode Ehwarieme (17-1, 16 KO) prvi put je došao boksati u Ameriku, istog dana kad je to napravio Anthony Joshua, prenosi borilački portal Fight Site.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ehwarieme je protiv sebe imao klasičnog američkog "journeyman" boksača Rodneyja Hernadeza, koji je do tog meča ostvario 12 pobjeda, sedam poraza i dvije neodlučene borbe, a samo tri puta slavio je nokautom. Sve je bilo spremno za sjajan američki debi Nigerijca. No, Hernandez se s time nije složio...

"Boksati na velikom događaju uz prijenos na uglednoj FOX televiziji je nešto što ga je dodatno motiviralo i svoj posao je odradio u prvoj rundi. Tri udarca lijevom napravili su posao", ističe se u tekstu spomenutog borilačkog portala. No, Onoriode Ehwarieme je nakon nokauta pao na pod, pridigao se, pokušavao stajati dok mu je sudac odbrojavao, ali onda su ga noge izdale. Također, u njegovu pogledu vidjelo se kako Ehwarieme nije svoj, nije priseban, sve je prilično grozno izgledalo. Pogledajte, uostalom, i sami taj trenutak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo