KAOS

[VIDEO] SNIMKA BRUTALNOG NAPADA ZGROZILA JAVNOST: Legendarni borac htio utjerati dug, pa dobio teške batine; Završio u bolnici

Odjednom ga je počeo bombardirati krošeima

Na društvenim mrežama pijavila se snimka obračuna dvojice MMA borca koji su kao gledatelji nazočili večeri Battle of Champions u sportskom kompleksu Lužnjiki u Moskvi u petak, dobro poznatog za nogometnu reprezentaciju Hrvatske prije tri dana…

OGLASIO SE MIRKO KASNO SINOĆ I UPOZORIO NA VELIKU PREVARU: Ljudi, čuvajte se ovog; ‘Nemojte nasjesti na jeftine fore’

Yandiev dužan 25 tisuća dolara

Sergej Karitonov (41), legendarni kick boksač i MMA borac, zvijezda Bellatora, izašao je na hodnik kako bi popričao s Adamom Yandijevom (32) oko duga. Naime, kako javlja ruska RENA TV, Yandiev je dužan 25 tisuća dolara, i nije mu se baš svidjelo kad ga je na to podsjetio, prenosi britanski tabloid The Sun.

U trenutku dok je Karitonov imao ruke u džepovima, Yandiev ga je pogodio desnim krošeom, pa opet lijevim, pa desnim… Četvrti mu je zapeo, pa su ušli u klinč. To se može vidjeti na prvom videu.

Nakon toga pali su na pod gdje ga je, po riječima svjedocima, bivši borac srednje kategorije još par puta uspio pogoditi u lice. Nakon toga umiješali su se mnogi, uključujući i policiju što se vidi na još jednoj snimci.

Slomljen mu nos

Obojica su navodno zatražila pomoć liječnika, ali Karitonov, koji je za Bellator potpisao 2016., je ostao u bolnici zbog slomljenog nosa. Neki mediji tvrde kako mu je Yandiev štetu napravio koristivši bokser, ali to nije potvrđeno.

Zanimljivo, ali na Twitteru se pojavila snimka na kojoj se vidi kako je Yandiev istukao Ruslana Abdoa, također na hodniku stadiona. Radi se o biznismenu i amaterskom borcu, prijatelju Karitonova i taj raniji napad, izdvajaju tamošnji mediji, vjerojatno je povezan s kasnijim obračunom.

Valja spomenuti kako Sergej Karitonov ima 32 pobjede u 40 MMA mečeva. Posljednji put borio se 8. studenoga kada je u prvom kolu u Dubaiju bio bolji od Britanca Olija Thompsona.

Debitirao je u profesionalnom boksu u rujnu nakon obećavajuće amaterske karijere, u kojoj mu je za dlaku pobjegao nastup na Olimpijskim igrama 2004. u Ateni s reprezentacijom Rusije.

Povratak na Net.hr