BUM!

[VIDEO] POGLEDAJTE NOKAUT VASE PSIHOPATE U NAJBRUTALNIJEM SPORTU NA ZEMLJI: ‘J**eš MMA, trebat će vam bejzbol-palica da me srušite!’

Bakočveićeva duga 1-2 kombinacija poslala je Poljaka na pod ponovo, krvi je bilo po cijelom oktogonu i sudac je odlučio prekinuti borbu

Crnogorski MMA borac Vaso “Psihopata“ Bakočević napravio je dosta dobru tranziciju u najbrutalniji borilački sport na svijetu. Borba bez rukavica (bare-knuckle) jako mu se svidjela, a pokazao je to nokautom u drugoj rundi na Genesis priredbi u petak.

Poljak Dariusz Rutkiewicz nije imao prevelike šanse protiv Bakočevića, već je nakon minute bio u nokdaunu, no zadao je i on neke probleme Psihopati pred kraj runde.

SENZACIONALNE VIJESTI STIGLE SU IZ AMERIKE: Hrvati će poludjeti kad vide što je Stipe Miočić izjavio

‘Rođen sam za ovo’

No na startu druge runde bilo je sve gotovo. Bakočveićeva duga 1-2 kombinacija poslala je Poljaka na pod ponovo, krvi je bilo po cijelom oktogonu i sudac je odlučio prekinuti borbu.

“Je*beš MMA, svakog dana ću se ovdje boriti! Rođen sam za ovo! Kada me zahvatio lijevim krošeom odmah sam mu pokazao da dođe. Trebat će vam bejzbolska palica da me nokautirate”, rekao je Vaso nakon borbe.

Kako je izgledao nokaut, pogledajte u videu:

Povratak na Net.hr