NITRO SE VRATIO

[VIDEO] PEJIĆ JE U DESET SEKUNDI DEMOLIRAO PROTIVNIKA: Pogledajte brutalan nokaut nakon kojeg se Poljak nije mogao pomaknuti

Rajewskog su nakon ovoga okružili liječnici, nije izgledao baš najbolje, ali na kraju je došao sebi. Pejić je, s druge strane, upisao svoju prvu pobjedu u posljednja tri meča

Hrvatski borac MMA borac Filip Pejić na spektakularan je način stigao do pobjede na KSW-ovom 56. eventu. Pejiću je trebalo samo desetak sekundi da nokautira poljskog borca Sebastiana Rajewskog.

Zvono za početak tek je odzvonilo, a Pejić je odmah krenuo žestoko u napad i desnim krošeom pogodio Rajewskog. Poljak je pao, a Nitro počeo vikati i slaviti po oktogonu. Pogledajte kako je to izgledalo:

UŽIVO, KSW 56: Pejić brutalno nokautirao Poljaka u prvih nekoliko sekundi, Hrvat napravio senzaciju!

Rajewskog su nakon ovoga okružili liječnici, nije izgledao baš najbolje, ali na kraju je došao sebi. Pejić je, s druge strane, upisao svoju prvu pobjedu u posljednja tri meča.

„Nitro se vratio, jebači!“, vikao je nakon što je proglašen pobjednikom. Snimku borbe gledajte na RTL 2 nakon izravnog prijenosa borbi Erslana i Soldića koje počinju u 22:30.

Povratak na Net.hr