VIDEO: / NEVIĐENI KAOS Suci izazvali masovnu tučnjavu na MMA eventu

U ruskom gradu Rostovu proteklog je vikenda održan ProFC 57 priredba. No, event je prošao u znaku totalnog kaosa koji je izbio zbog favoriziranja domaćih boraca. Što se sve dogodilo?

3.4.2015.
16:32
VOYO logo

Fightsite prenosi kako su mnogi mediji izvještavali o negativnoj energiji koja je vladala od samoga početka ProFC 57 eventa, kojoj je domaćin bio Rostov. Suci su navodno favorizirali domaće borce i davali im pobjede unatoč tome što su realno manje pokazali od svojih protivnika.

No, sve se nekako držalo pod kontrolom do glavnog meča između prvaka u srednjoj kategoriji Shamila Abdulkhalikova i izazivača Mikhaila Kolobegova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvak je u meču bio znatno bolji protivnik. Međutim, suci su odlučili uzeti (ne)pravdu u svoje ruke, te su dosudili ekstra rundu koja je prema pravilima dozvoljena, umjesto da su dali pobjedu Abdulkhalikovu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I onda je nastao - kaos. Pravi pravcati kaos kakav dugo nije viđen na borilačkim priredbama. Kavez se pretvorio u oktogon masovne tučnjave kojem je prethodilo uletavanje trenera dva suprotstavljena borca. Nakon njih, uletjeli su ljudi iz organizacije priredbe i gledatelji, a da stvar bude gora, u publici je bilo obitelji s djecom.

Pogledajte kako je to sve izgledalo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo