BRUTALAN UDARAC

[VIDEO] JESTE LI SVJESNI ŠTO JE HRGOVIĆ NAPRAVIO GRKU? ‘Ušao sam u ring nakon borbe, čovjek je skoro umro…’

Hrgović se na pravi način vratio u ring nakon što je deset mjeseci pauzirao. Njegov sljedeći protivnik bit će Rydell Booker. Inače, Booker je nekadašnji Hrgovićev sparing-partner koji se nekad borio i za naslov svjetskog prvaka

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović upisao je svoju 11. pobjedu u jednako toliko mečeva u profesionalnoj karijeri. Nokautirao je u drugoj rundi Grka Alexandrea Kartoziju koji nije pružio preveliki otpor.

U drugoj rundi bila je nepuna minuta dovoljna da Hrga završi ovu borbu. Hrgović je svog protivnika imao na užu, lijevi direkt bacio je kao mamac, a snažnim udarcem desnicom završio je posao protiv Grka. Nakon borbe se oglasio Hrgovićev trener Yousef Hassan.

[VIDEO] DANCI MU NISU ZABRANILI THOMPSONOVU PJESMU: Pogledajte uz koji je hit Hrgović ušao u ring

HRGOVIĆ ZA KRAJ GODINE NAJAVIO SPEKTAKL: ‘Nešto nije u redu sa mnom. Idući protivnik? Puno je kvalitetniji. Borio se za naslov’

‘Teško je disao’

“Uletio sam u ring nakon meča i vidio čovjeka, skoro je umro. Nije mogao doći do zraka. Filip stvarno ima bombu u rukama, stvarno je ta desna jaka”, rekao je Hassan i dodao:

“Filip i ja smo se kladili prije meča u kojoj će rundi borba završiti i rekli smo da će biti gotova u drugoj. Vraćamo se doma sretni s pobjedom, sad smo iskusniji, i nismo bez veze radili 10 mjeseci”, rekao je Hassan te najavio standardni ritual koji ide nakon svake Hrgovićeve pobjede.

“Idemo u McDonalds, pojesti neki sendvič nezdravi, a onda ćemo doma. Za par dana idemo u lov na Bookera. Njega isto čeka nešto grdo”, zaključio je Hassan.

Hrgović se na pravi način vratio u ring nakon što je deset mjeseci pauzirao. Njegov sljedeći protivnik bit će Rydell Booker. Inače, Booker je nekadašnji Hrgovićev sparing-partner koji se nekad borio i za naslov svjetskog prvaka.

Povratak na Net.hr