'LIJEVA NOGA GROBLJE'

[VIDEO] INTERNETOM UPRAVO KRUŽI JEDAN OD NAJSPEKTAKULARNIJIH MIRKOVIH POTEZA: Nakon ovog, ostalo je zapitati se ima li čovjek posljedica?

Mark Hunt nije znao za sebe nakon ove bombe

Poznata borilačka organizacija Glory je na svom Facebooku objavila spekakularan potez iz Mirka Cro Cop Filipovića i novozelandskog neuništivog borca Marka Hunta iz 2002. godine.

Prije 18 godina

Borili su se u organizaciji K1 u japanskoj Nagoyi, a legendarni hrvatski borac je pobijedio jednoglasno odlukom sudaca. Pamti se onaj čuveni high-kick Mirka, koji spada u red jednih od najspektakularnijih Mirkovih poteza. Savršeno je bio izveden i pogodio ravno u metu…

UFC PREDSTAVIO NAJUBOJITIJE BORCE U SVOJOJ POVIJESTI: Oni su najopakiji tipovi koji hodaju planetom

Tijekom meča Hunt je, naime, primio jednu Cro Copovu bombu lijevim high kickom i pao na pod, ali nekim čudom uspio je ustati i nastaviti borbu. Ipak, na kraju je izgubio…

“Lijeva noga groblje”, stoji u opisu videa.

High-kickovi i laktovi

Inače, Mirko je bio najprepoznatljiviji tijekom karijere, pogotovo u prvom dijelu do dolaska u UFC, upravo po high-kicku, dok je u UFC-u i nakon usavršio laktove, koji su mu donijeli nekoliko zvučnih pobjeda u karijeri. Posebno se pamti ona protiv Gonzage u Poljskoj, kad je Brazilcu uzvratio za onaj teški poraz iz 2007. upravo high-kickom, Mirkovim najjačim oružjem.

Njegovu bombu možete vidjeti – OVDJE

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr