[VIDEO] HRVATSKI BORAC STRAŠNIM NOKAUTOM PODIGAO PUBLIKU NA NOGE: / Za svoj potez dobio je i nagradu

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Bio je to potez koji je podigao publiku u Areni na noge

13.11.2019.
15:25
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

U četvrtoj borbi zagrebačke KSW večeri u Areni hrvatski borac Ivan Erslan (27) slavio je nakon prekida u prvoj rundi protiv Darwina “El Noble” Rodrigueza. U najbitnijem meču karijere bio je nemilosrdan te je došao do velike pobjede.

Hrvatski borac do svoje je osme pobjed eu karijeri stigao u velikom stilu. Svog je protivnika brutalno nokautirao. Bio je to potez koji je podigao publiku u Areni na noge. Pogledajmo ga još jednom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hvala Zagreb, ovo je bilo ludilo. Moram priznati da sam čak loše otvorio borbu i primio par nepotrebnih udaraca, ali kad nanjušim krv gotovo je. Ipak sam odradio sve do kraja kako treba. Tu mi je djevojka, tu mi je brat, tu mi je otac. Hvala svima koji su došli i podržali me. Poluteška kategorije postaje zanimljiva. Napadamo uskoro vrh. Dajte mi vremena, ali do pojasa ću doći”, rekao je hrvatski borac poslije borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Erslanov potez posebno se svidio i organizaciji KSW koja mu je dodijelila nagradu za najbolji nokaut večeri. Event KSW 51 mogli ste pratiti na RTLPlayu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo