banner

OPA

[VIDEO] HRGA POSLAO BRUTALNU PORUKU ČITAVOJ DIVIZIJI: O ovom upravo svi pričaju; ‘Vi mali Instagram boksačići, dosta sa s*anjima’

‘Hej ostali teškaši, vi mali Instagram boksačići, dođite i borite se samnom. Nemojte pričati tolika s*anja’

“Boksači uglavnom pričaju preko Instagrama, a ne žele borbu s El Animalom. Wilder, Fury ili Joshua? Još moram malo napredovati i imati prije nekoliko težih imena, ali nivoa malo ispod njih dvojice. Tko treba potpisati? Michael Hunter, Joe Joyce, Daniel Dubois, Dillian White, Aleksandar Povjetkin, Derek Chisora… To bi mi bila priprema za najbolje u kategoriji”, poručio je jutros s Floride nakon pobjede protiv Rydella Bookera prekidom u 5. rundi njihove međusobne borbe, inače 12. u Hrgovićevoj, dosad besprijekornoj profi karijeri. Inače, meč se noćas prenosio u izravnom prijenosu na RTL televiziji, a reprizu možete pogledati od 14 i 45.

[VIDEO] JESTE LI PRIMJETILI ŠTO JE HRGOVIĆ REKAO BOOKERU U RINGU? ‘Dobar posao stari, prestar si’

Jaka imena

No, čeka se jedan jaki suparnik. Boksač iz Zagreba priželjkuje takve okršaje. Ako se njega pita, on bi odmah u ring i s prvakom Joshuom ili Furyjem ako treba.

Navedena imena u Hrgovićevoj izjavi itekako su jaka, respektabilna, definitivno bi zanimljivo bilo vidjeti kako bi završio meč između Hrgovića i Joea Joycea, boksača iz Putneyja iz Londona od kojeg je gubio u Svjetskoj ligi u amaterskim danima (jednom), kao i njegovog sunarodnjaka Daniela Duboisa, inače senzacionalnog britanskog boksača koji je od 2019. godine držao britanske, Commonwealth, WBC Silver i WBO International teške naslove.

Želi i elitna imena

Poznat je po svojoj snazi ​​udaranja i trenutno drži 92,9% omjera “nokaut-to-win”. Kao amater, bio je petostruki državni juniorski prvak i britanski amaterski prvak.

No, tu su još i jaka, elitna imena poput Dilliana Whitea, Aleksandr Povjetkina i Dereka Chisore. Hunter je tu isto jako nezgodan boksač. Svjetski boksački i ostali sportski mediji popratili su novu pobjedu Hrvata.

“Filip Hrgović ne može prestati pobjeđivati”, stoji na Twitteru na računu Fight Bubblea.

Naravno da je Hrgovićeva izjava o pričanju preko Instagrama odjeknula na društvenim mrežama. I ne samo to. Na društvenim mrežama osvanuo je video Teama Sauerlanda, Hrgovićevog promotorskog tima, boksačkog uglednika, koji je nastao nakon borbe. Hrga je odlučio i preko svojih još jednom poslati poruku čitavoj diviziji…

Poruka za ostale teškaše

“Imate li poruku za ostale teškaše”, upitao je klupski novinar Hrgovića. Nakon toga je Hrga rekao:

“Hej ostali teškaši, vi mali Instagram boksačići, dođite i borite se samnom. Nemojte pričati tolika s*anja. Ajmo odraditi koji dobar meč u teškoj kategoriji”, kazao je Filip Hrgović.

Povratak na Net.hr