banner

ŽARKO GA ŽELI

[VIDEO] FILIP HRGOVIĆ BEZ PARDONA 7. TEŠKAŠU SVIJETA: ‘Samo ćeš zaspati i probuditi se u bolnici’

‘Želim mu poslati poruku. Idemo to odraditi, bez brige, bit će kratko, nećeš ništa osjetiti’

Najbolji hrvatski profesionalni boksač Filip Hrgović (12-0-0) ponovno je prozvao 7. teškaša svijeta prema Box Recu, 32-godišnjeg Amerikanca Michaela Huntera sa skorom 18-1-1. Inače, radi se o boksaču koji je boksao sa Oleksandrom Usykom 2017., danas neporaženog teškaša koji je peti na ljestvici najboljih u diviziji i po mnogima boksač koji bi mogao vladati svjetskim boksom.

Poruka je poslana

Uz spomenuto, Hunter je protiv Alexandera Povetkina (četvrti teškaš svijeta) boksao krajem prošle godine, a suci su proglasili neriješenim taj meč.

ELITNI BOKSAČ NIJE HTIO ŠUTJETI: Hrga dobio neočekivani odgovor; Što će reći na ovo? ‘Ako Filip tri puta izgovori moje, pojavit će se babaroga’

“Želim mu poslati poruku. Idemo to odraditi, bez brige, bit će kratko, nećeš ništa osjetiti. Zaspat ćeš, past ćeš i probudit ćeš se u bolnici, neće ništa boljeti”, rekao je Hrgović u kratkom videu koji je objavio iFL TV na svom Twitteru.

Hrgović ranije prozvao neke od jakih imena svjetskog teškaškog boksa

Inače, nakon posljednje pobjede protiv Rydella Bookera, Hrgović je prozvao neke od jakih imena svjetskog teškaškog boksa. Hrgović je Huntera prvog spomenuo nakon zadnje pobjede protiv Rydella Bookera, no DAZN je u montaži izrezao taj trenutak.

“DAZN je izrezao trenutak kada me prozvao. Znaju da ako tri puta izgovori moje ime da će se pojaviti babaroga”, napisao je na Twitteru 32-godišnji Amerikanac.

Povratak na Net.hr