banner

NAKON PROZIVKE

ELITNI BOKSAČ NIJE HTIO ŠUTJETI: Hrga dobio neočekivani odgovor; Što će reći na ovo? ‘Ako Filip tri puta izgovori moje, pojavit će se babaroga’

Iduća godina prijelomna je za Filipa Hrgovića

Nije se dugo čekalo na odgovor nakon prozivke Filipa Hrgovića (12-0, 10 nokauta) jutros na Floridi, nakon meča protiv Rydella Bookera, 39-godišnjeg Amerikanca kojeg je pobijedio prekidom u 5. rundi, za svoju 12 profi pobjedu u 12 odrađenih mečeva. Inače, meč se prenosio na RTL televiziji u izravnom prijenosu, a reprizu možete pogledati danas u 14:45.

[VIDEO] SENZACIONALNO 23-GODIŠNE ‘BRITANSKO ZLO’ PRIJETI HRGOVIĆU: Evo tko sve stoji Hrgi na putu prema samom vrhu

Hunter je elitni teškaš

Jedna od imena koje su posebno upala u oko je i ono 188 cm visokog i 202 cm raspona ruku širokog Michaela Huntera. Radi se o sedmom teškašu svijeta prema BoxRec ljestvici koji je s Oleksandrom Usykom boksao 12 rundi, ima iskustvo boksanja protiv elitnih boksača. Taj meč je izgubio, ali bio je potvrda da je itekako kvalitetan i da može boksati s najboljima.

Također, Hunter se borio i protiv Povetkina, i tu je borbu odradio do kraja, ali izgubio podijeljenom sudačkom odlukom.

Hrgović je Huntera prvog spomenuo u nizu boksača s kojima se želi boriti, no DAZN je u montaži izrezao trenutak kada je Hrgović njega spomenuo.

“DAZN je izrezao trenutak kada me prozvao. Znaju da ako tri puta izgovori moje ime da će se pojaviti babaroga”, napisao je na Twitteru 32-godišnji Amerikanac. I Hunter bi za Hrgovića bio jedan jaki meč, definitivno najjači u dosadašnjoj karijeri. Uz Hunta, zanimljivi su i Dubois i Joyce, britanski elitni teškaši koji love, imaju svoj put prema samom vrhu. I oboje su neporaženi. Dubois ima 15 profi pobjeda, Joyce 11.

Filipa bismo mogli vidjeti u ringu još jednom do kraja ove godine

Filipa bismo mogli vidjeti u ringu još jednom do kraja ove godine, a on je ponavljao kako od promotora očekuje jako ime, ali da će ga jako teško još dobiti. Iduća bi godina, u svakom slučaju, mogla biti prijelomna u karijeri brončanog olimpijca koji juri kao vrhu, onim najboljim, najtežim borbama. Još malo je do toga.

Povratak na Net.hr