VIDEO: / Brutalno slomio ruku legendi Minotauru!

Legendi slobodne borbe Antoniju Rodrigu Nogueiru - Minotauru u subotu je na UFC-u 140 u Torontu Frank Mir slomio desnu ruku i na taj ga način vrlo vjerojatno poslao u mirovinu.

12.12.2011.
13:59
VOYO logo

Minotauru je borba protiv Mira bila sedma u UFC-u, a sam tijek nije upućivao na takav kraj. Naime, Brazilac je bio dominantan i čekao je trenutak da nokautira svojeg protivnika. Ipak, napravio je veliku grešku, pokazalo se kasnije, kada je odlučio svojeg protivnika dokrajčiti gušenjem.

Mir se uspio izvući iz teške pozicije, te je na kraju slomio ruku Nogueiru i tako mu nanio treći poraz u UFC-u. Pred Brazilcem je sad dug oporavak, a prema riječima prvog čovjeka UFC-a Dane Whitea upitno je hoće li se ikad više vratiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pretrpio je ozljedu ramena i ima potrganu ruku, što zahtijeva hitnu operaciju", rekao je White te nastavio.

"Morate pogledati njegovu cijelu karijeru. Čovjek je vodio strašne ratove. U Prideu se borio s Cro Copom, koji ga je razbijao strašnim udarcima u tijelo i glavu. Na kraju je izvukao polugu u drugoj rundi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi čovjek UFC-a nagovijestio je da će uskoro obaviti razgovor s Minotaurom, nakon čega će Brazilac vrlo vjerojatno u mirovinu.

"Big Nog je dobar dečko kojeg poštuje i znam da će se naljutiti na mene. Na sreću ili nažalost, ja sam onaj koji donosi odluke. Moram sjesti s njim i razgovarati. Ne želim gledati kako dobiva batine. On ili bilo tko drugi", zaključio je White.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo