[VIDEO] BRUTALNI NOKAUTI 'SENZACIONALNOG HRVATA' KOJEG SU SE BOJALI SVI: / Ove subote vraća se u ring

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Iako je nedavno uhićen zbog vožnje pod utjecajem opijata, Miletich je spreman za borbu s Nunnom koja će se održati u subotu u Davenportu u saveznoj američkoj državi Iowi

15.7.2020.
10:11
Profimedia
VOYO logo

Bivši MMA borac, jedan od pionira UFC-a Pat Miletich nije pretjerano poznat širokoj javnosti, ali ovaj američki borac hrvatskih korijena nadimka “Croatian Sensation” doslovno je pisao povijest američke borilačke organizacije. Pet godina nakon nastanka UFC-a postao je prvi UFC-ov svjetski prvak u velter kategoriji, a pojas je obranio četiri puta. Zbog toga je i 2014. uvršten u UFC Hall of Fame.

Pedesetdvogodišnji Miletich posljednju borbu odradio je sada već davne 2008. godine kada je pobijedio Thomasa Dennyja, no nedavno je najavio povratak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
[VIDEO] RIJETKA SNIMKA SUSRETA STIPE MIOČIĆA I CONORA MCGREGORA: /

Jedan detalj ni danas nikome nije jasan

Povratak velikana

Miletichev protivnik bit će Michael Nunn, 57-godišnjak koji je boksačku karijeru završio 2002. godine s omjerom 58-4. Meč bi se trebao održati prema pravilima kickboxinga.

Iako je nedavno uhićen zbog vožnje pod utjecajem opijata, Miletich je spreman za borbu s Nunnom koja će se održati u subotu u Davenportu u saveznoj američkoj državi Iowi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Miletich je u svojoj MMA karijeri odradio 38 borbi u kojima je upisao 29 pobjeda uz sedam poraza i dva neodlučena meča. Specijalnost su mu bile poluge, na taj je način odnio čak 16 pobjeda, no sedam je puta nokautirao svog protivnike.

Neke od najboljih Miletichevih poteza pogledajte u videu;

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo