banner

SLUČAJNO ILI NE?

[VIDEO] BABIĆ OBJAVIO TRENING S PIJETRAJEM BAŠ KAD JE HRGOVIĆ SLETIO: ‘Nema tehniku? Pa nitko ovo ne može tako brzo napraviti!’

Hrgović je u lošim odnosima i s Pijetrajem još od onog prepiranja oko toga tko će ići na olimpijske igre

Upravo negdje u vrijeme kad je Filip Hrgović sletio u Zagreb, Alen Babić objavio je na svom Instagramu video svog treninga. Babić trenira sa svojim trenerom Leonardom Pijetrajem, a vrlo je zanimljivo što je sve napisao uz tu objavu.

“Moje tajno oružje je moja povezanost s olimpijskim trenerom koji je stvorio više uspješnih boksača nego svi drugi treneri zajedno iz moje zemlje i regije. Ovo je trener koji je imao dvojicu boksača u Riju 2016. godine. Moja zemlja je puno boksačkih ‘stručnjaka’ i nijedan od njih nije mi dao velike šanse. Rekli su da sam prenizak, prespor i da nikad neću uspjeti. Sad su se glave počele okretati, moj tim je počeo s stvarati buku. Ovo je samo početak svi ste upozoreni. 21. studeni“, napisao je Babić uz video treninga koji je objavio.

Zanimljivo, u jednom trenutku treninga Pijetraj se okrene prema kameri i kaže:

“Nema tehniku? Pa nitko ovo ne može napraviti brže od njega.“

HRGOVIĆ BI SE TREBAO BORITI U HRVATSKOJ U PROSINCU: ‘Takav nam je plan, dobit ćemo potvrdu kroz ovaj tjedan’  

Aluzija je to vjerojatno na izjave Filipa Hrgovića koji je nedavno u jednom intervjuu rekao kako Babić nije tehnički dobar boksač, na što mu je Babić već odgovorio. Također, Hrgović je u lošim odnosima i s Pijetrajem još od onog prepiranja oko toga tko će ići na olimpijske igre.

Povratak na Net.hr