'Veliko krvoproliće' završilo raskolom u Cro Copovom timu!

Orsat Zovko više nije menadžer Mirku Filipoviću!

25.8.2014.
15:16
VOYO logo

Prekid suradnje objasnio je sam Orsat Zovko u priopćenju koje zapravo i ne otkriva previše. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

"Poštovani mediji, poslovni partneri i prijatelji borilačkog sporta, ovim putem bih Vas želio obavijestiti da od ponedjeljka, 25. kolovoza više nisam menadžer Mirka "Cro Cop" Filipovića. Razlog prekida do sada vrlo uspješne suradnje jest u činjenici da nisam mogao prihvatiti novi poslovni prijedlog koji je nakon dvoboja protiv Satoshija Ishiija u Japanu iznio Mirko Filipović. Bez podrobnijeg ulaženja u razloge prekida suradnje htio bih naglasiti da je ona u protekle tri godine, koliko je trajala, bila više nego uspješna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cro Copova karijera je ponovno krenula uzlaznom putanjom nakon povratka kick boksingu i Cro Cop Final Fighta u Zagrebu koji je samo za Mirka organizirao Fight Channel. Povratak u kick boksing se pokazao kao pun pogodak te je Filipović prošle godine, ponovno u Zagrebu, osvojio K-1 WGP naslov što je uz Pride GP pojas, njegov najveći uspjeh u karijeri. Uslijedio je potpis za trenutačno najkvalitetniju svjetsku kick boksing promociju Glory, kao i vrlo uspješno povremeno nastupanje u slobodnoj borbi što je kulminiralo osvajanjem IGF pojasa proteklog vikenda.

Bilo mi je veliko zadovoljstvo voditi karijeru jednog od najvećih boraca svih vremena i surađivati sa svim članovima Cro Cop teama. Zahvalio bih se na suradnji i podršci svim medijima i fanovima borilačkog sporta te se nadam da ćemo uspješno surađivati na nekim od budućih projekata", stoji u priopćenju Orsata Zovka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Mirkov povratak u Japan bio je vrlo uspješan. Tamošnji navijači su ga prihvatili kao istinsku legendu koja nikad nije ni otišla, a vlasnik IGF promocije Antonio Inoki najavio je uzvratni meč Cro Copa i Satoshija Ishiija.

"Ovako završen meč u ustima ostavlja gorak okus. Taj okus je poput onog đumbirovog. No, uvijek postoji revanš", prenosi Fight Site riječi 72-godišnje japanske legende.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikome se, zapravo, nije svidjelo kako je Mirko osvojio pojas prvaka. Suci su u drugoj rundi morali prekinuti borbu zbog posjekotine na Ishiijevom čelu, a japanski su mediji borbu prozvali 'velikim krvoprolićem'.

"Nisam odradio dobar meč. Nakon udarca laktom, krv mi je konstantno curila u oči i zbog toga su liječnici odlučili da meč treba prekinuti. Vjerujem da su svi u dvorani i oni koji su gledali borbu, shvatili da je tu Cro Cop uhvatio prednost u meču", rekao je Ishii, dok je Cro Cop komplimentirao protivniku javno rekavši da je najbolji japanski udarač s kojim se borio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam još vidio Japanca koji tako dobro udara. Ishii se definitivno razlikuje od drugih japanskih boraca", izjavio je Mirko, ali i dodao:

"Realno, nisam dobio niti jedan pošten udarac tijekom čitavog meča. Smatram da sam bio bolji u svakom aspektu borbe. Nokautirao bih ga neovisno o posjekotini. Da doktor nije prekinuo meč, Ishii bi bio nokautiran, a konačni ishod meča bi bio isti", zaključio je Cro Cop.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo