PRVAK DO PRVAKA

FOTOGRAFIJA KOJA JE ZAPALILA INTERNET: Napokon se dogodio susret dvojice velikana

Druga utakmica finala američke profesionalne bejzbol lige (MLB) između Cleveland Indiansa i Chicago Cubsa okupila je vrlo ugledno društvo na tribinama.

Podršku Indiansima došli su dati istinski sportski velikani – aktualni UFC-ov teškaški prvak u mješovitim borilačkim vještinama Stipe Miočić i košarkaški Cleveland Cavaliersa, aktualni NBA prvaci. Cavse je, dakako, predvodio najbolji košarkaš današnjice LeBron James, a kad su se dvije zvijezde srele na tribini, napokon je pala i zajednička fotografija koja je ekspresno postala hit među njihovim brojnim obožavateljima na društvenim mrežama.

Ukrstile im se staze

Nazočnost niza šampiona ipak nije pomogla domaćoj momčadi koja je izgubila od Cubsa s 1-5, pa je finalna serija sada izjednačena na 1-1.

“Znao sam da će doći dan kada će se Kingu Jamesu i meni ukrstiti staze. Večer je bila sjajna iako rezultat nije bio onakav kakav smo željeli”, napisao je Miočić uz fotografiju s Jamesom.

Miočić je, inače, iznimno ponosan na svoje hrvatsko porijeklo, pa je tako nedavno na Facebooku, uz fotografiju Jadrana, napisao kako često razmišlja o svojoj hrvatskoj obitelji.

UFC PRVAK U EMOTIVNOM ISTUPU PRIZNAO: ‘Nedostaje mi moja hrvatska obitelj’

 

Povratak na Net.hr