Šok zbog velike krađe u UFC-u: Poraženi u nevjerici pao na koljena

Georges St-Pierre je na UFC-u 167 obranio svoju titulu prvaka u velter kategoriji podijeljenom sudačkom odlukom, ali apsolutno svi se slažu da to nije zaslužio te da je Johny Hendricks bio bolji.

17.11.2013.
11:38
VOYO logo

Umjesto proslave odličnim eventom za 20. obljetnicu od održavanja prvog eventa UFC-a, dogodila se na kraju jedna od najvećih sudačkih krađa u posljednjih nekoliko godina. Georges St-Pierre obranio je svoju titulu prvaka u velter kategoriji podijeljenom sudačkom odlukom, ali apsolutno svi se slažu da to nije zaslužio te da je Johny Hendricks bio bolji.

//www.youtube.com/embed/Vv53mcXLtxc

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajni kanadski borac u posljednje vrijeme ionako je prilično često morao slušati kritike MMA fanova da mu nastupi nisu dovoljno atraktivni, a ovog puta GSP se mora pripremiti na još žešće napade. Johns Hendricks definitivno mu je pružio najžešći otpor od svih njegovih dosadašnjih protivnika posljednjih godina.

Daleko od toga da GSP nije također imao svojih blistavih trenutaka, Hendricks se isto više puta našao u prilično teškim situacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/YxBoufnVIMw

GSP se tijekom najvećeg dijela borbe odlučio za udarce low kickovima, ali tom taktikom ipak nije uspio napraviti previše štete na protivnikovim nogama. U nekoliko je navrata St-Pierre bi oteže ošamućen, ali je ipak u svakoj toj situaciji uspijevao ostati koliko-toliko pribran, pa ga Johny nije uspio dovršiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva suca su na kraju preglasavanjem odlučili ipak dati pobjedu GSP-u: 48-47, 47-48, 48-47.

"Osjećam se kao da su mi srce isčupali. Ja sam prvak. Sr*** je to što pojas ne stoji ispred mene. Zaista ne znam koliko sam bolje mogao odraditi ovaj meč", kazao je Hendricks.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/_ZmlZ4Vlwcg

U sunaslovnoj borbi Rashad Evans slavio je tehničkim nokautom protiv Chaela Sonnena u posljednjoj minuti prve runde. Američki gangster očito nije pripremio dobru taktiku, nije znao kako se suprotstaviti i iskoristiti Rashadove slabosti te su se uskoro našli u parteru, a tamo se ipak bolje snalazio Evans.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/lBKNjCFI3ks

U dvoboju prijatelja bolje je tako ipak prošao Rashad koji je zahvaljujući udarcima u parteru natjerao suca na reakciju i zaustavljanje borbe 55 sekundi prije kraja prve runde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo