[UZNEMIRUJUĆI PRIZOR] UFC-OV BORAC SKUPO PLATIO POBJEDU: / Kirurzi mu morali rastvoriti nogu, on sve slikao i stavio na Instagram

Image
Foto: Profimedia

"Morali su me operirati zbog otekline na nozi jer je bilo toliko loše da sam se onesvijestio".

17.9.2019.
9:27
Profimedia
VOYO logo

Američki MMA borac Austin Hubbard nastupio je prošlog vikenda na UFC Fight night priredbi u Vancouveru, a tamo je sudaćkom odlukom svladao Kanađanina Kylea Prepoleca i time je upisao prvu pobjedu po kapom te promocije.

Međutim, ovu je pobjedu jako skupo platio. Naime, tijekom meča ga je Prepolec konstantno udarao u potkoljenicu nanio mu je ogromnu štetu tako da je Hubbard morao šepajući izaći, ali kasnije je zbog toga pao u nesvijest. Hitno je prevezen u bolnicu, a tamo su mu kirurzi morali rastvoriti nogu kako bi smanjili pritisak. Hubbard je na kraju na Instagramu objavio sliku potkoljenice i krajnje je uznemirujuća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hubbard je napisao i kratku poruku navijačima. "Nisam baš ovako zamišljao proslavu pobjede. Morali su me operirati zbog otekline na nozi jer je bilo toliko loše da sam se onesvijestio. Morali su mi otvoriti nogu da olakšaju pritisak", napisao je UFC-ov borac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hubbard je za sada u karijeri na omjeru od 11 pobjeda i 3 poraza, ali pitanje je kada će se oporaviti od ove ozljede i ponovo nastupiti.

Video meča pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo