Nisu ga uspjeli odgovoriti: Tragedija pred ocima najbogatijeg na svijetu!

Policija iz Los Angelesa potvrdila je u ponedjeljak smrt repera Earla Hayesa i njegove supruge Stephanie Moseley.

10.12.2014.
8:06
VOYO logo

Navodi se kako je Mayweather komunicirao sa svojim bliskim prijateljem putem aplikacije Face Time. Hayes je u jednom trenutku izvukao pistolj i ustrijelio svoju suprugu zbog sumnje u nevjeru.

Mayweather je pokusao zaustaviti prijatelja da ne realizira svoje prijetnje smrcu supruzi, ali njegovi su pokusaji bili uzaludni. Hayes je ubio suprugu, potom i sebi oduzeo zivot, pa se tako tragican cin odigrao do kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvori bliski boksacu kazuju da je Mayweather priznao da je vidio i cuo sve sto se dogodilo, kao i da je u stanju soka. Opet, americki mediji izvjestavaju da je Mayweather u ponedjeljak u Staples Centeru nazocio kosarkaskoj utakmici izmedu LA Clippersa i Phoenix Sunsa koja se odigrala svega par sati nakon tragicnog ubojstva.

Ocito Mayweather ipak nije bio tako duboko potresen kako se nagadalo, jer je viden kako se smije i kako se srdacno pozdravlja sa zvijezdama Clippersa Chrisom Paulom i Jamalom Crawfordom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.dailymotion.com/embed/video/x2c64pw

Stephanie Moseley je plesacica koja je suradivala sa zvijezdama poput Janet Jackson, Brittney Spears i Jennifer Lopez, a bila je redoviti clan emisije "Hit the Floor" koja se emitira na VH1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo