Play ponuda

Užas! Legendarni prvak klinički mrtav!

shimmer fallback

Portorikanac Hector 'Macho' Camacho, bivši boksački prvak svijeta u trima kategorijama, klinički je mrtav, objavili su iz bolnice Rio Piedras.

22.11.2012.
9:59
Play ponuda

U bolnici je Camacho završio nakon ranjavanja vatrenim oružjem u Bayamonu. Nesretni boksač je bio na mjestu suvozača u automobilu svog prijatelja Adriana Alberta Mojice Morena. Njih dvojica sjedili su u parkiranom automobilu kada je, kako je policija priopćila, nepoznati počinitelj otvorio vatru na njih. Morena je preminuo, a Camacho je upucan u čeljust, a metak je prošao i kroz vrat i slomio mu dva kralješka.

"Camacho je klinički mrtav. Testovi su pokazali da nema nikakve moždane aktivnosti", potvrdio je dr. Ernesto Torres.

Liječnici će se u petak sastati s Camachovom majkom i ostalim rođacima kako bi razgovarali o mogućem isključivanju aparata koji umirovljenog boksača drže na životu, te o eventualnom doniranju organa.

Camacho je tijekom karijere, u kojoj je imao problema s alkoholom i drogom, ostvario 79 pobjeda, 6 poraza i tri remija. Pamte se njegove borbe protiv suparnika kao što su Oscar De La Hoya, Felix Trinidad, Roberto Duran, Julio Cesar Chavez ili Sugar Ray Leonard.

Play ponuda
Play ponuda