UOČI VELIKE BITKE U BRAZILU: / Pogledajte novo spektakularno sučeljavanje Werduma i Miočića

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Aktualni UFC prvak u teškoj kategoriji Fabricio Werdum i američki Hrvat i jedan od najboljih UFC boraca Stipe Miočić odradili su novo sučeljavanje uoči UFC 198 Fight Nighta u Brazilu.

30.3.2016.
10:54
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Sučeljavanje je ponovno odrađeno samo i isključivo u svrhu promocije cijelog događaja. Predsjednik UFC organizacije Dana White veliki je ljubitelj zarade, odnosno, novaca. Toliko da je zbog te njegove velike ljubavi prema novcu Stipe Miočić dosta dugo bio ignoriran.

Demolirao Marka Hunta, ali...

Naime, kako Miočić nije borac koji iza sebe ima more navijača, odnosno, kako nije toliko marketinški isplativ poput primjerice Ronde Rousey, Caina Velasqueza i drugih, White dosta dugo Miočiću nije davao šansu za napad na UFC pojas. Iako je on još ranije svojim rezultatima trebao biti u uskom krugu kandidata za borbu za naslov prvaka i sukladno time trebao je već dobiti svoju priliku. Pogotovo nakon onog demoliranja Marka Hunta kakvo MMA svijet još nije vidio. A Mark Hunt nije bilo tko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konačno dobio priliku

Sad je Miočić konačno dobio priliku za naslov UFC prvaka u teškoj kategoriji. I sam će reći kako mu se jedan dio sna ostvario. U drugom, pak, u svojim rukama ima UFC pojas. No, za naslov UFC prvaka trebati će se dobro namučiti jer protivnik je zaista zvučno ime. Fabricio Werdum! Brazilac kojem je specijalnost parter biti će tvrdi orah i za Miočića. Kako bilo, očekuje nas spektakularna UFC priredba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spektakl na Arena da Baixada

Da će ovaj UFC-ov događaj uistinu biti nešto posebno ne pokazuje samo popis borbi već i zanimanje ljubitelja UFC-a i MMA borbi. Naime, u samo tri minute prodano je svih 16 tisuća ulaznica koje su puštene u pretprodaju. Očekuje se da će Arena da Baixada u brazilskoj Curitibi, stadion na kojem je bilo održano i SP u nogometu 2014. godine, biti ispunjena do posljednjeg mjesta te da će se na njoj 14. svibnja naći više od 45 tisuća gledatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo