UNAKAZIO JE CRO COPA / 'Dvije minute sam ga tukao laktovima, a onda je spustio ruke i svi su ostali u šoku'

Svijet borbe spreman je za veliki uzvratni meč Mirka Filipovića i Gabriela Gonzage. Dan uoči borbe koja će se održati u Krakowu javio se brazilski borac te opisao kako mu je 2007.

10.4.2015.
18:35
VOYO logo

Premda se i Filipović i Gonzaga slažu da nova borba neće biti nimalo slična, jer prošlo je osam godina i teško da Cro Cop može ponoviti onakvu kobnu grešku, teško je uoči subote ne govoriti o nokautu koji je promijenio Mirkovu karijeru.

Filipoviću je od te borbe sve u karijeri krenulo nizbrdo, a Gonzaga je preko noći postao borac s imenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moja borba s Cro Copom je bila velika prekretnica u mom životu. Svi su očekivali da izgubim kako bi se on borio za titulu. I ja sam to znao, ali me nije bilo briga. Rekao sam: 'Neću izgubiti u ovom meču. Pobijedit ću.' Srušio sam ga. Dvije minute sam ga tukao laktovima, sudac je zaustavio borbu i vratio nas u stand up. Znao sam da je ostalo još 30 sekundi. Rekao sam sebi da ću ga udariti najsnažnije što mogu. Spustio je ruke jer je mislio da ću ga udariti u rebra. Zaštitio je rebra i nokautirao sam ga.

//www.youtube.com/embed/199Ts4MZEiM

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi su bili u šoku jer sam ga nokautirao high-kickom. To je potez po kojem je prepoznatljiv. Svi opet žele vidjeti ovu borbu. Na njemu je veliki pritisak jer želi sebi dokazati nešto što ne bi trebao dokazivati. Znam da nije isti borac kao prije. Isto tako zna da ni ja nisam isti borac kao prije. Udarit ću ga nogom ako mi se pruži prilika, no mislim da neće ponoviti istu grešku. Trebam pobijediti kako bih pokazao da sam još uvijek prisutan. Pokušat ću ga završiti ako ga srušim na zemlju. Vrlo mi je važno da završim ovu borbu", prenosi Fighs Site riječi brazilskog borca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U petak je održano i službeno vaganje uoči meča, a Cro Cop je čak deset kilograma lakši od Brazilca. Vaga je Gonzagi pokazala 115.5, a Mirku 105 kilograma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo