UNAKAŽENO LICE LIJEPE SPORTAŠICE: / Ušla je u kavez i dobila strašne batine

Image
Foto: Screenshot: You Tube
14.12.2015.
8:49
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Page Vanzant nije imala apsolutno nikakve šanse protiv Rose Namajunas koja ju je doslovno demolirala. Sama borba potrajala je do kraja pete runde kad je Namajunas gušenjem prisilila na predaju svoju protivnicu.

Lijepa i neustrašiva Paige pokušala je parirati Namajunas svojom upornošću i borilačkim fanatizmom, ali više od toga nije mogla. Publika na Fight Nightu 80 u Las Vegasu ostala je zapanjena i iznenađena što je sve Vanzant izdržala u toj borbi, kakve brutalne udarce je dobila i koliko njih, a na kraju nije nokautirana nego je izgubila predajom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li sudac trebao prekinuti borbu ranije?

Nakon borbe, ljubitelji i stručnjaci mješovitih borilačkih sportova pitaju se je li sudac borbe trebao prekinuti borbu ranije. Jer, Namajunas je imala veliku dominaciju koju je konstntno bodovala u vidu jakih udaraca prema Paige. No, očito je procijenjeno da Paige može izdržati njezine silovite udarce, ali konačni rezultat toga je demolirano lice jedne od najljepših UFC borkinja i sportašica općenito.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi istaknuti kako je Namajunas 23-godišnja Amerikanka litvanskog porijekla koju smo upoznali kao finalisticu 20. sezone The Ultimate Fightera, a nakon impresivne četvrte pobjede u profesionalnoj MMA karijeri, koja je zbog brutalnosti obišla svijet, vjerojatno je zaslužila i dugo željenu poziciju prve izazivačice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Agresivna i nesutrašiva

No, to ćemo još vidjeti jer je isto tako jedno od glavnih uvjeta za dobivanje te prve pozicije izazivačice i popularnost dotične borkinje ili borca u UFC-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svi me ispituju za svu tu pozornost koju Paige dobiva, ali ja mislim da ona zaslužuje su tu medijsku pompu koja je nastala oko nje. Znala sam da će biti agresivna i neustrašiva kakva je uvijek, te da nikada neće stati u svom pokušaju da dođe do pobjede u borbi. Ona je zgodna cura, ali je borkinja. Nisam ju podcijenila jer sam znala kakva će biti. Ali sam znala i da sam tehnički i mentalno jača od nje i to mi je pomoglo”, izjavila je Namajunas.

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo