UFC ZVIJEZDA IZNENAĐUJUĆE IZGUBILA, A NAKON TOGA ŠOKIRALA MMA SVIJET: / Dramatičan rasplet u Stockholmu

Image
Foto: Profimedia

Gustafsson je iznenađujuće poražen, a nakon toga je šokirao fanove

2.6.2019.
8:53
Profimedia
VOYO logo

I u UFC-u je bio zanimljivo, i u toj elitnoj organizaciji slobodne borbe bilo je senzacionalno, ne samo u boksu. Naime, u Stockholmu je u subotu održan UFC Fight Night 153 event, koji je obilježila pobjeda Anthonya Smitha nad Alexanderom Gustafssonom u glavnoj borbi večeri. Smith je borbu završio u četvrtoj rundi, javlja poznati američki borilački portal MMA Fighting.

Image
AUTSAJDER ANDY RUIZ JR. NOKAUTIRAO PRVAKA ANTHONYJA JOSHUU: /

Senzacija nad senzacijama, boksački svijet ovo ne pamti

Image
AUTSAJDER ANDY RUIZ JR. NOKAUTIRAO PRVAKA ANTHONYJA JOSHUU: /

Senzacija nad senzacijama, boksački svijet ovo ne pamti

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gustafsson u četvrtoj rundi - pogriješio

Dobro je izgledao 32-godišnji Gustafsson u četvrtoj rundi neposrdno prije nokauta, kontrolirao je situaciju na nogama, a "onda je krenuo u rušenje i pogriješio, budući da je Smith okrenuo situaciju uz rub kaveza i došao na leđa švedskog borca u mat poziciju", piše detalje spomenuti medij. Počeli su prvo udarci, a onda se Smith prebacio na vrat i ubrzo dolazi do tapkanja. Tako se Smith vratio na put možebitne još jedne šanse napada na titulu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ulaskom u Octagon", piše MMA Fighting, "protiv Anthonyja Smitha u UFC-u u Stockholmu, bivši trostruki izazivač Alexander Gustafsson imao je jednu stvar na umu: izbrisati sjećanje na tehnički nokaut kojim je izgubio od Jona Jonesa. Tijekom natjecanja Gustafsson se borio da u ranim krugovima skupi bodove, dok ga je Smith šetao ringom uz povremene ulaze i pritiske za parter".

'Želio bih vam zahvaliti na dolasku i podršci'

Govoreći s Danom Hardyjem u Octagonu nakon poraza, vidno uzdrman Šveđanin kazao je kako odlazi u mirovinu, tako šokiravši svijet slobodne borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želio bih vam zahvaliti svima na dolasku i podršci. Svaki put kad je UFC dolazio ovdje, bilo je nevjerojatno biti ovdje i boriti se za vas. Ne znam što više reći, show je gotov", rekao je Gustafsson nakon čega je ostavio rukavice na podu kaveza. Prije toga je izjavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako sam razočaran, još jednom se dogodilo da sam izgubio kod kuće. Ovo je sport i teško je baviti se njime, a to radimo jer to volimo. Tako je kako je. Anthony Smith je opak, prava zvijer. Pravi je ratnik i sjajan tip za imati ga u ovoj diviziji", rekao je Gustafsson, kojem je ovo drugi poraz u Švedskoj. Prvi put je to doživio 2015. u borbi protiv Anthonyja Johnsona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo