UŽAS

UFC-OV BORAC SKOČIO S DRUGOG KATA KAKO NE BI ŽIV IZGORIO: Bilo je strašno, sve je oko mene gorjelo’

UFC-ov borac Henry Cejudo (30) našao se u situaciji opasnoj po život, iz koje se na kraju izvukao samo s opekotinama na nogama. A moglo je završiti puno gore.

Cejudo je u intervjuu otkrio što se to točno dogodilo u Kaliforniji te kako je došlo do situacije u kojoj je bio prisiljen skakati s drugog kata, zbog opasnosti za vlastiti život.

Bila je to najgora situacija u njegovom životu. Najdramatičnija… Ugledni borilački portal “Mmajunkie” prenosi kako su “smrtonosni” požari u Kaliforniji prouzrokovali evakuaciju stanovništva a sve je, pa čak i na svojoj koži, jako dobro osjetio Henry Cejudo.

“Kada se oglasio alarm i kada je krenula evakuacija, pogledao sam kroz prozor i sve je bilo u redu. Mislio sam da je netko nehotično stisnuo alarm, pa sam se vratio u krevet. Kad sam se kasnije probudio sam imao što vidjeti. Vidio sam kuće koje gore, a onda sam pogledao lijevo i vidio sam kako pola hotela u kojem odsjedam gori. Bilo je strašno, uspio sam samo navući hlače i krenuti tražiti spas. Otvorio sam prozor i skočio dolje. Pao sam na trijem koji je već gorio i tu su došle opekotine. Spustio sam se dolje i nastavio bježati. Sve je oko mene gorjelo, bilo je grozno”, objasnio je Cejudo čije riječi prenosi borilački portal Fight Site.

RUSKI MMA BORAC BRUTALNO PRETUČEN NA ULICI: Jednog je napadača nokautirao, ali protiv petorice nije mogao

U hotelu je sa sobom imao zlatnu medalju osvojenu na olimpijskim igrama u Londonu, ali je izgorjela u požaru.

“Medalje je samo predmet, ono što vrijedi su krv, znoj i suze koje sam uložio da bih došao do nje. Glavna stvar je da sam preživio, sretan sam što sam izvukao živu glavu”, istaknuo je Henry Cejudo koji je u UFC-u na skoru 11-2-0.

Povratak na Net.hr