UFC-OV BORAC NA OPTUŽENIČKOJ KLUPI: Htio namjestiti meč, pa pobjedom mafiji izbio 1,7 milijuna dolara

Image
Foto: Screenshot
15.8.2017.
10:33
Screenshot
VOYO logo

U pitanju je, podsjeća Fightsite, borba iz studenog 2015. godine u koju je Bang protiv Lea Kuntza trebao ući sa statusom favorita. Prije samog meča koeficijent u kladionicama se počeo drastično mijenjati u korist njegova suparnika što je ponukalo UFC na razgovor s obojicom boraca.

Izvor kazuje da je Bang navodno pristao prodati meč za iznos nešto manji od 90 tisuća američkih dolara i da je polovicu sam uplatio na pobjedu suparnika. Predomislio se ipak nakon razgovora s UFC-ovim predstavnicima i u konačnici podijeljenom odlukom sudaca upisao pobjedu protiv suparnika, no pritom na sebe i navukao bijes mafije koja je navodno izgubila 1,7 milijuna dolara te večeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Koliko sam uspio shvatiti iz svega što se dogodilo, on se uplašio UFC-a kad su došli razgovarati s njim, uspaničario se i odlučio da neće pustiti borbu. I zato se sada obratio policiji, jer je u strahu za svoj život, svoju sigurnost, stoga je otišao korejskoj policiji. Iako je i on pod istragom. Očito se više bojao UFC-a nego tih mafijaša s kojima je povezan", ustvrdio je Kuntz dodavši da nije stekao dojam kako Bang želi pustiti meč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo