UFC ODUZEO TITULU BORCU KOJI JE NOKAUTIRAO STIPU MIOČIĆA: / 'To je totalno s*anje...'

Image
Foto: Sean M. Haffey/Getty Images/AFP

Daniel Cormier više nije prvak poluteške kategorije elitne svjetske MMA promocije

1.11.2018.
10:15
Sean M. Haffey/Getty Images/AFP
VOYO logo

Sudeći po službenim web stranicama službenog UFC-a, Daniel Cormier više nije prvak poluteške kategorije elitne svjetske MMA promocije, prenosi Fight Site. Već se ranije spominjalo kako će Cormier ostati bez titule do 93 kilograma, koja će pripasti pobjedniku glavne borbe UFC 232 eventa, u kojoj se sastaju jedan od najtalentiranijih UFC boraca ikad Jon Jones i opaki Alexander Gustafsson.

CORMIER POSRAMIO STIPU: Miočić izgubio živce i po prvi put u karijeri ušao u obračun preko društvenih mreža

Cormieru se takav slijed događaja nije svidio

Cormieru se takav slijed događaja nije svidio te je u posljednje vrijeme izlazio s izjavama kako se ne misli tako lako odreći svog pojasa prvaka, no čini se da ga je UFC odluči lišiti istog puno ranije nego što se očekivalo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Ista situacija je bila i s pojasom McGregora

Naime, na službenim web stranicama UFC-a, na popis prvaka, više nema Daniela Cormiera kao prvaka poluteške kategorije, odnosno navedeno je da je riječ o upražnjenoj poziciji, piše Fight Site.

Naravno, zna se kako će se novi prvak dobiti 29. prosinca, no očekivalo se da bi situacija mogla biti kao s pojasom Conora McGregora. UFC je sličnu situaciju odradio u lakoj kategoriji i to u travnju ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tada je Habib Nurmagomedov postao prvak do 70 kilograma, no Conor McGregor držao je taj naslov sve dok borba Nurmagomedova i Iaquinte nije započela. Dana White od početka je najavljivao to, tako se na kraju i dogodilo...

'Nikad nisam imao problema s UFC-om'

"To je totalno s*anje. Branio sam titulu u siječnju ove godine. Nisam niti vjerovao da će ne čekati zauvijek, ali... Razumijem ih, ne želim se žaliti i bespotrebno trošiti energiju na to", rekao je Cormier koji je bez titule i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikad nisam imao problema s UFC organizacijom, uvijek su bili korektni prema meni i znam da će me meč protiv Lesnara čekati", kazao je Cormier, koji je u karijeri gubio samo od Jona Jonesa, prvi put čisto 2015. godine, drugi put 2017. godine, ali pokazalo se da je u toj borbi Jones bio dopingiran pa se to nije računalo kao poraz. Kad je ovoga ljeta nokautirao Stipu Miočića, koji je prije toga oborio UFC-ov rekord s tri uzastopne obrane naslova u teškoj kategoriji, Cormier je osvojio i drugi pojas te postao aktualni prvak u dvije kategorije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo