OGLAS

UFC OBJAVIO TOP 25 MEČEVA SVIH VREMENA: / Hrvatski ljubitelji slobodne borbe razočarani izborom

Image
Foto: AFP

UFC objavio službeni popis 25 najboljih mečeva u povijesti promocije

22.3.2018.
22:03
AFP
VOYO logo

UFC u 2018. godini slavi 25 godina postojanja svoje organizacije, najelitnije organizacije slobodne borbe na svijetu. Pa su tako privremeno, na godinu dana, odlučili promijeniti i službeni logo koji ste imali prilike već neko vrijeme vidjeti u upotrebi, a kojim dominira brojka 25.

MIOČIĆ ČEKA KAO ‘ZAPETA PUŠKA’: White nudi Joshui pola milijarde dolara da se bori u UFC-u, a Stipe je oduševljen

Ovih dana su odlučili objaviti službeni popis 25 najboljih mečeva u povijesti promocije. I ovaj čin je zamišljen kao dio proslave 25 godina postojanja Ultimate Fighting Championshipa, javlja Fight Site.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekivano ili ne, Conor McGregor je na čelnoj poziciji sa svojim drugim dvobojem protiv Natea Diaza koji se održao 20. kolovoza 2016. godine. I drugu poziciju drži ovaj dvojac i to sa svojim prvim međusobnim dvobojem održanom na UFC-u 196 u travnju iste godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, na popisu nema hrvatskih boraca i njihovih mečeva, iako su se hrvatski ljubitelji ovog uzbudljivog i brutalnog sporta nadali da bi prvi dvoboj aktualnog teškaškog prvaka Stipe Miočića i Juniora dos Santosa možda mogao završiti na ovom popisu borbi. Jer, bio je strašan. Popis najboljih 25 borbi u UFC-u svih vremena možete vidjeti - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo