UFC IMA KONKURENCIJU: / Pogledajte spektakularne trenutke Bellatorovog velikog događaja

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Druga po jačini svjetska organizacija slobodne borbe Bellator objavila je kompilaciju najboljih trenutaka glavnih borbi Bellator 180 eventa iz Madison Square Gardena proteklog vikenda.

27.6.2017.
21:31
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Bellator 180 event po mnogočemu će se još pamtiti. Bio je to najveći event u povijesti ove organizacije, koja se pokazuje kao itekako respektabilnoj. Nije, naravno, na razini UFC-a, ali... Malo po malo svjetske zvjezde ovoga sporta iz UFC-a prelaze u Bellator.

FJODOR I SILVA NISU SE SINOĆ DOBRO PROVELI:

Upravo zbog toga i Mitrionea main card Bellator 180 eventa bio je sjajan. Chael Sonnen porazio je Wanderlei Silvu. Još gore od njega, koji je izgubio jednoglasnom odlukom sudaca, proveo se legendarni MMA teškaš, po mnogima najveći borac u povijesti slobodne borbe Fjodor Jemeljanenko, kojeg je već u prvoj rundi nokautirao Matt Mitrione.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, dobra vijest za sve obožavatelje ovog brzorastućeg i popularnog sporta kako "Posljednji Imperator" ne odustaje i planira odraditi još koju borbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred vama su inserti najboljih trenutaka iz svih pet glavnih borbi eventa koji je sve oduševio i kojim je Bellator sigurno napravio korak bliže onome što ta promocija sanja, pružanju prave konkurencije UFC-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo