NIJE LOŠE, NI MALO

[VIDEO] UFC BORAC OSTAO ZATEČEN BOKSAČKIM VJEŠTINAMA HOLIVUDSKE ZVIJEZDE: Internetom se šire rijetke snimke sparinga poznatog glumca

Pokazao zavidnu boksačku vještinu

Na Facebook profilu UFC zvijezde Jorgea Masvidala prekjučer je osvanuo zanimljiv video kojeg, kako to sam ističe, nije još dosad imao prilike vidjeti. Radi se o treninzima poznate holivudske zvijezde Willa Smitha (52) s profesionalnim boksačima, kao i sparinzima, za svoju ulogu u biografskoj drami “Ali” iz 2001., priči o najboljem sportašu 20. stoljeća i najvećem boksaču ikad, čovjeku koji je pomaknuo granice ovog sporta, Muhammadu Aliju.

TKO BI REKAO DA ĆE BAŠ ODABRATI TA MJESTA: Babić otkrio gdje bi volio boksati za titulu, izbor vas možda iznenadi

Tada je imao 31

Na spojenim snimkama može se vidjeti zavidna utreniranost tada 31-godišnjeg Willa Smitha, koji je morao naučiti Alijeve najpoznatije pokrete, a za takvo što se mora biti utreniran. Također, poznati glumac visoko 188 cm pokazao je i zavidnu tehniku. Idealne je bio građe za boks, bio jer je sad ipak 20 godina stariji i tijelo mu se promijenilo, neki govore kako je mogao biti dosta dobar boksač.

Vidi se da zna, kako se ono kaže. Pravilno, više-manje, izvodi eskivaže, plasira udarce, mekano udara ali snažno, što se može čuti i kad udarac sjedne na fokuser. Također, u sparinzima to dosta dobro izgleda.

Pogledajte kako je to izgledalo.

Povratak na Net.hr