'U UFC-u vjerojatno postoji više gej boraca!'

2.11.2011.
15:13
VOYO logo

White se svim silama pokušava otresti optužbi Culinary Workers Uniona (organizacije koja se zalaže za prava radnika), koji ga etiketira kao homofoba.

White tvrdi da nije kriv za ono za što ga se optužuje, te iskreno žali zbog izjave iz 2009. godine kada je u jednom intervjuu pogrdnim nazivom nazvao osobe homoseksualne orijentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako pogledate sve što sam izjavio u posljednjih 10 godina, neke su stvari glupe, neke od njih su bezveze, ali ovo je jedina izjava koja mi smeta. Sama činjenica da luzeri iz Culinary Uniona mogu izjaviti da sam homofob i tome slično mi jako smeta. A svi znamo da je to daleko od istine", rekao je White i dodao:

White tvrdi da među žestokim momcima u UFC-u ima i homoseksualaca

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Većina vas novinara me zna i znate da bih vam rekao da sam ja homoseksualac. Nije istina da sam homofob i to je nešto što su ovi mogli napisati na svojoj slatkoj maloj stranici", kaže White.

Culinary Workers Union poslao je pismo u kojem je otvoreno optužio ljude koji se nalaze u organizaciji UFC-a da su netolerantni i homofobi, što zbog Whiteove izjave, što zbog izjave borca Antonija Rodriga Nogueira, koji je izjavio da ne želi trenirati s borcem koji je gej.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sam White nije se složio s Nogueirom, te je dodao da je jednostavno nemoguće kontrolirati svaku izjavu unutar organizacije veće od 300 ljudi.

"Znate što ću vam reći. Ako postoji homoseksualni borac u UFC-u, volio bih da 'izađe iz ormara'. Iskreno, nije me briga ako postoji ijedan gej borac, a vjerojatno ih je i više. Pa živimo u 2012. godini, pustite me na miru", zaključio je White.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo