U SUBOTU ULAZI U KAVEZ, A DO ONDA MOŽETE GLEDATI VIDEO SERIJAL: / Zavirite u svijet Khabiba Nurmagomedova

Image
Foto: Screenshot

U igri je puno novca, a kada je tako, onda su tu i kamere

2.10.2018.
9:27
Screenshot
VOYO logo

Ekipa Youtube kanala “Anatomy Of a Fighter” biti će u pratnji Khabiba Nurmagomedova kroz cijelu UFC 229 avanturu. Sada je tu ispred nas prva epizoda u kojoj pratimo Khabibov dolazak u Las Vegas.

Velika je medijska mašinerija oko ovog eventa pa ne treba čuditi kako i prvak lake kategorije ima svoj posebni video serijal kojim bi se uz bližega trebali pratiti njegovi potezi i postupci sve do subote, kada će ući u kavez s Conorom McGregorom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvertira za borbu

Uostalom, ista ekipa ga je, ali ipak ne toliko detaljno, pratila i pri njegovom prošlom nastupu, kako je zapravo nastala i najbolja snimka napada na autobus, kojeg je UFC na kraju iskoristio kao uvertiru za ovu borbu, piše Fightsite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ovom videu možete vidjeti tko se sve nalazi u Khabibovom timu te kakva je atmosfera. Veliku ekipu pratimo u dolasku kod menadžera Alija Abdelaziza, koji im je pripremio domjenak u svom domu, nakon čega pratimo trening i posljednje pripreme. Već se naveliko radi na skidanju kilograma, a s ciljem da ne bude takvog problema, za kojeg su danas iz McGregorovog tima objavili da ih je strah.

Kako nam se čini, svaki dan po borbe trebala bi biti objavljena po jedna epizoda ovog serijala nazvanog “Anatomy of UFC 229”, no već je jasno kako će se u prvom planu pratiti Khabiba, a tek onda sve ostale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo