Tyson o braći Kličko: Oni su spori i mlitavi, nokautirao bih ih u prvoj rundi

Kontroverzni američki boksač Mike Tyson u autobiografiji 'Neosporna istina' otkrio je kako je prije nekih od najvažnijih svojih mečeva - konzumirao kokain.

14.11.2013.
11:05
VOYO logo

"Bio sam pravi ovisnik o kokainu", rekao je Tyson koji je otkrio kako je narkotike konzumirao uoči mečeva protiv Dannyja Williamsa te Loua Savaresea.

Bivši svjetski prvak rekao je i kako je na antidoping testu znao koristiti "lažni penis napunjen tuđim urinom" (?!). To mu nije uspjelo samo 2000. godine nakon borbe protiv Andrewa Golota kada je bio pozitivan na marihuanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tysonova autobiografija je objavljena u utorak, a tom se prilikom legendarni Mike osvrnuo na ukrajinsku braću, Vladimira i Vitalija Klička.

"Kada sam bio u najboljoj formi nijedan od braće Kličko ne bi imao šanse protiv mene. Oni su spori i mlitavi. Bio bi to nokaut već u prvoj rundi", rekao je Tyson koji je istaknuo kako će se vrlo teško vratiti u ring.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nitko mi nije ponudio dovoljno novca kako bih se vratio boksu. Pojedini sponzori i agenti nudili su pristojan novac, međutim to je i dalje bilo premalo da bih se vratio u ring. Da budem iskren, bit će veoma teško bilo kome kako bi me uvjerio da se vratim u ring."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo